ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιερία: Οικογενειακή τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκροί ιερέας και η κόρη του

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και έναν τραυματία σημειώθηκε το πρωί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην Πιερία. Όπως αναφέρει το voria.gr, γύρω στις 8:45 το πρωί αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα, στο 465ο χλμ, στο ύψος του ΣΕΑ Κορινού στην Πιερία, λίγο πριν από τα διόδια Αιγινίου. Στο...
Πιερία: Οικογενειακή τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκροί ιερέας και η κόρη του

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και έναν τραυματία σημειώθηκε το πρωί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην Πιερία.

Όπως αναφέρει το voria.gr, γύρω στις 8:45 το πρωί αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα, στο 465ο χλμ, στο ύψος του ΣΕΑ Κορινού στην Πιερία, λίγο πριν από τα διόδια Αιγινίου. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό ατόμων.

Από το φρικτό τροχαίο, ένας 76χρονος ιερέας και η 46χρονη κόρη του έχασαν τη ζωή τους, ενώ ελαφρά τραυματισμένος είναι ο γιος της.

Η κυκλοφορία στη μεσαία και τη δεξιά λωρίδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη έχει διακοπεί και η κίνηση στο σημείο είναι αυξημένη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πιερία: Οικογενειακή τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκροί ιερέας και η κόρη του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.