ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιες είναι οι τιμές στην Βαρβάκειο

Κίνηση επικρατεί στην Βαρβάκειο αγορά παρά την πανδημία κορονοϊού, ποιες είναι όμως οι τιμές των αρνιών, των κατσικιών και όσων επιλέγουν οι αγοραστές από την μεγαλύτερη αγορά της Αθήνας. Αρνί από 5 ευρώ το κιλό έως 7 ευρώ, συκωταριές 5 ευρώ και αντεράκι 3 ευρώ το κιλό,  είναι σύμφωνα με τον κ. Κλεάνθη Τσιρώνη, Πρόεδρο...
Ποιες είναι οι τιμές στην Βαρβάκειο

Κίνηση επικρατεί στην Βαρβάκειο αγορά παρά την πανδημία κορονοϊού, ποιες είναι όμως οι τιμές των αρνιών, των κατσικιών και όσων επιλέγουν οι αγοραστές από την μεγαλύτερη αγορά της Αθήνας.

Αρνί από 5 ευρώ το κιλό έως 7 ευρώ, συκωταριές 5 ευρώ και αντεράκι 3 ευρώ το κιλό,  είναι σύμφωνα με τον κ. Κλεάνθη Τσιρώνη, Πρόεδρο της Ένωσης Κρεοπωλών Βαρβακείου, το εύρος των τιμών ενόψει του τραπεζιού του Πάσχα.

Από Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να κορυφωθεί η κίνηση στην αγορά, δήλωσε ο κ. Τσιρώνης ενώ όπως είπε δεν θα δούμε σούβλες, αφού ο κόσμος φαίνεται πως έχει κατανοήσει την απαγόρευση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποιες είναι οι τιμές στην Βαρβάκειο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.