ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Τους πήγαν στη ΓΑΔΑ επειδή ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στο σπίτι του Μητσοτάκη!

Υγειονομικοί σε αναστολή, προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού και κατέληξαν στην ΓΑΔΑ!
Υγειονομικοί: Τους πήγαν στη ΓΑΔΑ επειδή ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στο σπίτι του Μητσοτάκη!

Τραγελαφικές καταστάσεις στην Ελλάδα του 2022, όπου πολίτες θέλουν να διαμαρτυρηθούν και δεν έχουν το δικαίωμα! Συγκεκριμένα υγειονομικοί υπάλληλοι θέλησαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το σπίτι που διαθέτει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και κατέληξαν στο τμήμα! Για την ακρίβεια στη ΓΑΔΑ!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Υγειονομικοί, που παραμένουν σε αναστολή εργασίας λόγω των άδικων ποινών που επέβαλλε η κυβέρνηση για όσους δημόσιους υπαλλήλους λένε όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, θέλησαν να πραγματοποιήσουν μία ακόμη δυναμική κινητοποίηση.

Αυτή τη φορά σημείο συνάντησης ήταν το σπίτι του Πρωθυπουργού στο Λυκαβηττό. Κάποιοι εκ των υπαλλήλων στην υγεία είχαν ναυλώσει πούλμαν προκειμένου να πάνε όλοι μαζί εκεί . Προφανώς… έπεσε «σύρμα» στην αστυνομία και στο ύψος της αμερικανικής πρεσβείας το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς!

Είναι χαρακτηριστική η περιγραφή κάποιου εξ αυτών μέσα από το όχημα που περιγράφει το απίστευτο συμβάν. Εν τέλει το λεωφορείο δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του με τους υγειονομικούς μάλιστα να οδηγούνται στη ΓΑΔΑ με την αιτιολογία της εξακρίβωσης στοιχείων!

Παρά την ταλαιπωρία, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία από το δωμάτιο όπου τους κράτησαν για τη διαδικασία, οι υγειονομικοί διατήρησαν το ηθικό τους ακμαιότατον.

Από εκεί και πέρα κάποιοι άλλοι διαδηλωτές βρέθηκαν κανονικά στον Λυκαβηττό έξω από την οικία του Πρωθυπουργού και έκαναν αισθητή την παρουσία τους φωνάζοντάς για τα δίκαια αιτήματά τους.

Υγειονομικοί: Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες

Υγειονομικοί υπάλληλοι, σε αναστολή, προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού και κατέληξαν στην ΓΑΔΑ!

Υγειονομικοί υπάλληλοι, σε αναστολή, προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού και κατέληξαν στην ΓΑΔΑ! Υγειονομικοί υπάλληλοι, σε αναστολή, προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού και κατέληξαν στην ΓΑΔΑ! Υγειονομικοί υπάλληλοι, σε αναστολή, προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού και κατέληξαν στην ΓΑΔΑ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί: Τους πήγαν στη ΓΑΔΑ επειδή ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στο σπίτι του Μητσοτάκη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.