ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήγε Αργυρό ο Μπέος και έστειλε μήνυμα (vid)

Το μήνυμα του Δημάρχου Βόλου
Πήγε Αργυρό ο Μπέος και έστειλε μήνυμα (vid)

Ο Αχιλλέας Μπέος πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο διαθέτει φιλικές σχέσεις.

Μάλιστα, με μήνυμά του στο Facabook ο Δήμαρχος του Βόλου έκανε αναφορά στον γνωστό καλλιτέχνη και αναφέρθηκε στην περιοδεία που θα πραγματοποιήσουν σε Αμερική και Καναδά.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Καθώς βρέθηκα στην Αθήνα για τη γιορτή των Χριστουγέννων δεν μπορούσα να μην συναντηθώ με τον υπέροχο καλλιτέχνη και αγαπημένο φίλο Κωνσταντίνο Αργυρό, που πλέον είναι λάτρης της πανέμορφης πόλης μας, μετά την περσινή του παρουσία στην τελετή φωταγώγησης του Βόλου (απ’ όπου και η φωτογραφία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπέος: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος κοπρ… από τον Μαρινάκη» (vid)

Ανταλλάξαμε ευχές και επισημοποιήσαμε τη συμφωνία μας ότι με το Νέο Ετος θα πραγματοποιήσουμε με τον Κωνσταντίνο μια μεγάλη περιοδεία στην Αμερική και τον Καναδά για να τον απολαύσουν και από κοντά οι ομογενείς μας.

Δεχθείτε τις ευχές και την αγάπη του μέσω του βίντεο που ακολουθεί».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πήγε Αργυρό ο Μπέος και έστειλε μήνυμα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.