ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήγε να ζητήσει τον λόγο από Ρομά για τη δυνατή μουσική και κατέληξε στο νοσοκομείο (vid)

Επίθεση από Ρομά δέχτηκε στην Ρόδο ένας άντρας, στην προσπάθεια του να κάνει συστάσεις για τη μουσική που είχαν βάλει η οποία έπαιζε δυνατά. Όταν κάτοικος της περιοχής Παστίδα Ρόδου, επιχείρησε να κάνει συστάσεις σε ομάδα Ρομά για τη μουσική που είχαν βάλει, καθώς αυτή έπαιζε για αρκετή ώρα σε μεγάλη ένταση ξέσπασε επεισόδιο. Σύμφωνα...
Πήγε να ζητήσει τον λόγο από Ρομά για τη δυνατή μουσική και κατέληξε στο νοσοκομείο (vid)

Επίθεση από Ρομά δέχτηκε στην Ρόδο ένας άντρας, στην προσπάθεια του να κάνει συστάσεις για τη μουσική που είχαν βάλει η οποία έπαιζε δυνατά.

Όταν κάτοικος της περιοχής Παστίδα Ρόδου, επιχείρησε να κάνει συστάσεις σε ομάδα Ρομά για τη μουσική που είχαν βάλει, καθώς αυτή έπαιζε για αρκετή ώρα σε μεγάλη ένταση ξέσπασε επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ένταση ξέσπασε αμέσως μετά την παρουσία του άνδρα στο σπίτι που διασκέδαζαν οι Ρομά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άννα Βίσση: Όσα δεν είδατε από τη λαμπερή συναυλία (vids)

Αρχισαν να λογομαχούν και τελικά πιάστηκαν στα χέρια, με τον άνδρα που πήγε να ζητήσει το λόγο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, να καταλήγει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο του περιστατικού άμεσα έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς και αρκετοί κάτοικοι της Παστίλιας, προκαλώντας μεγάλο συνωστισμό εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το συμβάν δεν έγινε κάποια προσαγωγή η σύλληψη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πήγε να ζητήσει τον λόγο από Ρομά για τη δυνατή μουσική και κατέληξε στο νοσοκομείο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.