ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιοι ενοχλούνται από την Ορθοδοξία; – Ο Τσελέντης ξεσκέπασε το βρώμικο σχέδιο αποκαθήλωσης των ιερών εικόνων!

Ο Άκης Τσελέντης κατακεραύνωσε όσους τόλμησαν να απομακρύνουν τις ιερές εικόνες από τα νοσοκομεία και μίλησε για «άνωθεν εντολές». Ποιοι τις έδωσαν όμως;
Ποιοι ενοχλούνται από την Ορθοδοξία; – Ο Τσελέντης ξεσκέπασε το βρώμικο σχέδιο αποκαθήλωσης των ιερών εικόνων!

Τσελέντης – καταγγελία: Να λοιπόν που ο Μακαριστός Χριστόδουλος βγαίνει ακόμα μια φορά αληθινός για αυτά που προειδοποιούσε πριν 16 και πλέον χρόνια. Πως επιχειρείται δηλαδή συστηματικός αποχριστιανισμός του κράτους των Ελλήνων, με κατεύθυνση την ίδια την κοινωνία.

Η φοβερή καταγγελία – ομολογία πίστεως που έκανε ο Άκης Τσελέντης απέδειξε με εμφατικό τρόπο πως όλα αυτά δεν αποτελούν θεωρίες συνωμοσίας όπως ισχυρίζονται κάποιοι φελλοί του συστήματος. Αντιθέτως, έχουμε να κάνουμε με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο να ξεριζωθεί κάθε ιερό και κάθε όσιο από αυτή τη χώρα, ώστε να δημιουργηθεί ο παγκοσμιοποιητικός «χυλός».

Εξισλαμισμός, εξανδραποδισμός, αλλοτρίωση, πείτε το όπως θέλετε. Η κοινή συνισταμένη είναι μία. Να φύγει από τη μέση η Ορθοδοξία, γιατί «ενοχλεί».

Εικονομαχία με άνωθεν εντολές

Αυτή τη φορά, δεν έχουν που να κρυφτούν οι «δεν άκουσα, δεν είδα, δεν ξέρω». Ένας σοβαρότατος και αξιοσέβαστος επιστήμονας, ο Άκης Τσελέντης τα είπε όλα σε δυο παραγράφους στο Facebook. Πήγε να κάνει επίσκεψη στη μητέρα του στο νοσοκομείο και παρατήρησε άδειους τοίχους στους θαλάμους. Εικόνες ούτε για δείγμα. Ρώτησε γιατί συμβαίνει αυτό και του είπαν πως είναι «άνωθεν εντολή»!

Καταλαβαίνουμε για τι μιλάμε; Στην Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα του 2021, δίνονται σοβιετικού τύπου ντιρεκτίβες για «θάψιμο» εικόνων! Στα βουβά. Στα ύπουλα. Κάτω από την μύτη των πολιτών οι οποίοι πληρώνουν φόρους για τα νοσήλια τους. Εικονομαχία με εντολές από… πάνω!

Μόλις πριν δέκα μέρες έγινε παρόμοια καταγγελία από την πρόεδρο της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας του Νοσοκομείου Σερρών. Μίλησε για θρησκευτικές εικόνες που κατέβηκαν και καντήλια που απομακρύνθηκαν (!), επειδή διαμαρτυρηθήκαν μουσουλμάνοι ασθενείς! Τέτοιους ζοφερούς καιρούς ζούμε.

Ποιοι ενοχλούνται από τις εικόνες;

Αλήθεια ποιοι είναι οι εγκέφαλοι αυτών των αντίχριστων εντολών; Και ποιες είναι οι θλιβερές μαριονέτες που τις εκτέλεσαν; Είναι οι ίδιοι που βλέπουν τη λύση του δημογραφικού στη παράνομη μετανάστευση; Είναι αυτοί που εξαφανίζουν ιερά σύμβολα και εικόνες από τα γραφεία τους; Ποιον ρώτησαν και ποιον ενημέρωσαν για να απομακρύνουν τα σύμβολα της επίσημης θρησκείας της Ελλάδας, από δημόσια περιουσία;

Ποιος τους είπε πως μπορούν να απλώνουν τα κουλά τους στις ιερές εικόνες;

Ο κ. Τσελέντης αναφέρει πως ενημέρωσε αρμοδίως τον Υπουργό Υγείας Θανάση Πλεύρη και προσθέτει με νόημα πως είναι σίγουρος πως θα κάνει αυτό που πρέπει ΑΝ τον αφήσουν.

Άραγε ο κ. Πλεύρης ήταν ενήμερος για αυτή τη απαράδεκτη εντολή που δόθηκε στις διοικήσεις των νοσοκομείων; Αν ναι, γιατί δεν σταμάτησε αυτό το αίσχος; Αν όχι, ποιοι καταργούν τα ιερά σύμβολα της Ορθοδοξίας κάτω από τη μύτη του υπουργού και ποιοι είναι αυτοί «που δεν θα τον αφήσουν» να βάλει τις εικόνες στη θέση τους;

Πόσο ψηλά φτάνει το νήμα των εντολών που εφαρμόζει αυτή η νεοεποχίτικη σοβιετία που έφτασε στην απόλυτη κατάντια; Να στρέφεται δηλαδή, εναντίον ιερών εικόνων, σταυρών και καντηλιών για να στρώσει χαλί στη πολυπολιτισμικότητα. Να κάνουν το κράτος «άθρησκο» και ουδέτερο όπως έλεγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος, για να επέλθει μετά η πολτοποίηση και ο αφανισμός.

Η ισλαμική επέλαση δεν ενοχλεί – Η Ορθοδοξία ενοχλεί!

Οι πλασιέ των πολυεθνικών που μας κυβερνούν φαίνεται πως θέλουν να εξαφανίσουν κάθε ίχνος από τη θρησκευτική και πατριωτική ταυτότητα του Έλληνα. Να μη μείνουν όρθια ούτε τα ιερά σύμβολα, ούτε η Ορθοδοξία, ούτε η Ελληνική παιδεία, ούτε η οικογένεια, ούτε η ιστορία, ούτε η παράδοση, ούτε τα ιδανικά.

Την ίδια ώρα δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα να εφαρμόζεται η Σαρία ή να λειτουργεί ισλαμική αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γίνονται θρησκευτικές πομπές από ισλαμιστές που ανεμίζουν σημαίες – σύμβολα των τζιχαντιστών. Δεν διαταράσσεται η πολυπολιτισμική νιρβάνα τους, αν φανατικοί ισλαμιστές καταστρέφουν παρεκκλήσια και σταυρούς σε ολόκληρη την επικράτεια.

Τέτοια είναι η διαστροφή τους. Δεν τους απασχολεί η επέλαση του «Μωαμεθανιστάν», άλλα τους ενοχλεί το ταπεινό καντηλάκι που κρέμεται σε μια γωνιά του νοσοκομείου ή μια ορθόδοξη εικόνα 20 x 25 εκατοστών σε έναν τοίχο θαλάμου. Που με την ευλογία τους άλλωστε, παρέχουν παρηγοριά και ανακούφιση στους ασθενείς. Και κοιτάνε να τα απομακρύνουν καταφεύγοντας σε ραδιουργίες.

Μπράβο στον Άκη Τσελέντη

Αυτά τα τραγικά φαινόμενα παρατήρησε  και ο Άκης Τσελέντης ,και έγραψε πως το ανώμαλο έχει γίνει ομαλό. Και χίλια μπράβο του, που είχε την παρρησία να καταγγείλει αυτή την άθλια μεθόδευση και να ανοίξει τα μάτια σε μερικούς που κοιμούνται. Που συνεχίζουν να πιστεύουν πως στην κυβέρνηση βρίσκονται άνθρωποι που σέβονται την Ορθοδοξία.

Το ξεσκέπασμα που τους έκανε ο Τσελέντης, έδειξε (για ακόμα μια φορά) τι πραγματικά είναι και τι πρεσβεύουν…

 

Ο Άκης Τσελέντης κατήγγειλε την αποκαθήλωση των ιερών εικόνων από τα δημόσια νοσοκομεία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποιοι ενοχλούνται από την Ορθοδοξία; – Ο Τσελέντης ξεσκέπασε το βρώμικο σχέδιο αποκαθήλωσης των ιερών εικόνων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.