Νέα Σμύρνη - παρενόχληση: Ελεύθερος ο 22χρονος - Αναβλήθηκε η δίκη

Για δύο απόπειρες βιασμού και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας στον 22χρονο, επονομαζόμενο, «επιδειξία» στη Νέα Σμύρνη ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη.

Για δύο απόπειρες βιασμού και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας στον 22χρονο, επονομαζόμενο, «επιδειξία» στη Νέα Σμύρνη ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη.

Οι απόπειρες βιασμού, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να τελέστηκαν, η πρώτη στις 6 Αυγούστου 2020 σε βάρος 22χρονης κοπέλας στην είσοδο του σπιτιού της και η δεύτερη στις 3 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Σμύρνη, με θύμα μία 19χρονη.

Και οι δύο είχαν προχωρήσει σε σχετικές καταγγελίες ενώπιον των Αρχών αμέσως μετά τις επιθέσεις που δέχθηκαν.

Τότε είχαν σχηματιστεί οι δικογραφίες και ήταν κατά αγνώστων δραστών και η προσωποποίηση έγινε μετά την εισαγγελική έρευνα που ακολούθησε όταν σημειώθηκε τον Μάιο το συμβάν με την 25χρονη.

Η σεξουαλική επίθεση σε μία ακόμη κοπέλα, 28 ετών, που κατά τον εισαγγελέα συνιστά πράξη πλημμεληματικού χαρακτήρα (προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας) σημειώθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας, στις 3 Σεπτεμβρίου 2020 επίσης στη Νέα Σμύρνη.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος στις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε στον εισαγγελέα, αρνήθηκε όσα του αποδίδονται αμφισβητώντας τα όσα κατέθεσαν τα φερόμενα θύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε πως οι περιγραφές που δίνουν για τον  δράστη των εις βάρος τους επιθέσεων δεν αποδεικνύουν ότι ήταν αυτός που τις παρενόχλησε. Επικαλείται μάλιστα και κατάθεση άλλης γυναίκας από τη Νέα Σμύρνη που υποστήριξε πως έπεσε θύμα ενός μεγαλύτερου άνδρα, καστανόξανθου, μάλλον αλλοδαπής προέλευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φολέγανδρος: Ξέσπασε ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς «Να σαπίσει στη φυλακή»

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να ψήσει όσους δεν κάνουν εμβόλιο…με άρθρο του Συντάγματος

Κικίλιας: Αυτά τα χρήματα θα παίρνουν φαρμακοποιοί και γιατροί που θα κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό