ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήρα κι εγώ μήνυμα από τον Φορτσάκη. Εσύ;

Το ερώτημα του τίτλου είναι πραγματικό και καθόλου… ρητορικό. Αν και για να πούμε την αλήθεια μάλλον ξέρουμε την απάντηση. Η προεκλογική περίοδος έχει ανοίξει και πολλοί πολιτικοί είναι αποφασισμένοι να βαδίσουν στον δρόμο που ξέρουν τόσα χρόνια. Στο να βομβαρδίζουν τους ψηφοφόρους είτε με sms είτε με mail! Ήδη από το πρωί της Παρασκευής...
Πήρα κι εγώ μήνυμα από τον Φορτσάκη. Εσύ;

Το ερώτημα του τίτλου είναι πραγματικό και καθόλου… ρητορικό. Αν και για να πούμε την αλήθεια μάλλον ξέρουμε την απάντηση.

Η προεκλογική περίοδος έχει ανοίξει και πολλοί πολιτικοί είναι αποφασισμένοι να βαδίσουν στον δρόμο που ξέρουν τόσα χρόνια. Στο να βομβαρδίζουν τους ψηφοφόρους είτε με sms είτε με mail!

Ήδη από το πρωί της Παρασκευής σε πολλά κινητά τηλέφωνα έφτασε το ίδιο μήνυμα και με τον ίδιο αποστολέα. Και όταν λέμε σε πολλά εννοούμε σε πάρα πολλά και σε ανθρώπους ετερόκλητους, από διαφορετικούς εργασιακούς κλάδους ή εντελώς διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων.

Τι έγραφε αυτό το μήνυμα; Κάτι απλό και ξεκάθαρο όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Αποστολέας, προφανώς, το πολιτικό γραφείο του υποψηφίου της Νέα Δημοκρατίας.

Όπως θα δείτε και στη συνέχεια το twitter έστησε πάρτι γύρω από αυτό το sms ωστόσο υπάρχει μία ακόμα πτυχή, πολύ πιο σοβαρή. Και θα πρέπει να απαντηθεί ένα και μόνο ερώτημα. Πως περιήλθαν στην ομάδα του υποψηφίου βουλευτή όλα αυτά τα τηλέφωνα;

Ο νέος κανονισμός για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων είναι ιδιαίτερα αυστηρός.

Πάντως ήδη χρήστες στο Facebook, δημιούργησαν ομάδα με τίτλο: «Θύματα παραβίασης του GDPR από τον Θόδωρο Φορτσάκη», διακωμωδώντας την μαζική αποστολή sms. Παράλληλα έχουν γίνει και η σχετικές καταγγελίες προς την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα αλλά και την ΕΕΤΤ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πήρα κι εγώ μήνυμα από τον Φορτσάκη. Εσύ;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.