ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύργος: Ντου, μαχαιριές και συλλήψεις μετά το Γουλβς-Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με το ilialive.gr, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης Γουλβς - Ολυμπιακός, μία ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκε σε έναν, ο οποίος τραυματίστηκε στα πλευρά από μαχαιριά!
Πύργος: Ντου, μαχαιριές και συλλήψεις μετά το Γουλβς-Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με το ilialive.gr, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης Γουλβς – Ολυμπιακός, μία ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκε σε έναν, ο οποίος τραυματίστηκε στα πλευρά από μαχαιριά!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η συμπλοκή που ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ξεκίνησε από το χρώμα μιας μπλούζας που φορούσε ένας νεαρός πολίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Ο Τραούκο με διαφορά η πρώτη επιλογή

Η ομάδα των περίπου 30 ατόμων που είχε έλθει από άλλη περιοχή της Ηλείας, παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα σε κατάστημα της κεντρικής πλατείας.

Όταν έληξε ο αγώνας τα άτομα κινήθηκαν προς άλλο σημείο της πλατείας. Κάπου εκεί αντίκρισαν έναν νεαρό άντρα να φορά μια κιτρινόμαυρη μπλούζα και αυτό φαίνεται πως άναψε τα αίματα.

Η παρέα των 30 ατόμων φέρεται να ρώτησε σε έντονο ύφος το νεαρό τη ομάδα είναι, η απάντηση που τους έδωσε δεν τους έπεισε και γρήγορα η μια κουβέντα έφερε την άλλη και γρήγορα πιάστηκαν στα χέρια. Κάπου στην οδό Αγίου Νικολάου, ένας από τους δράστες με μαχαίρι τραυμάτισε στα πλευρά το νεαρό.

Περίοικοι που είδαν τι συμβαίνει κάλεσαν την Αστυνομία και ξεκίνησε πρώτα από τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. ανθρωποκυνηγητό στα στενά προς τη δημοτική αγορά. Ο ένας δράστης – αυτός που φέρεται να μαχαίρωσε το νεαρό – ακινητοποιήθηκε στην πλατεία Νικάκη, ενώ κάτω από το Επαρχείο οι αστυνομικοί αναζητούσαν τους υπόλοιπους από την παρέα των εμπλεκομένων.

Με τα αυτοκίνητα τα μέλη της παρέας κινήθηκε προς την Ε.Ο. Πατρών – Πύργου και προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, της Τροχαίας Πύργου και της ΔΙ.ΑΣ. κινήθηκαν προς τα εκεί. Κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τα αυτοκίνητα και να συλλάβουν ακόμα τέσσερα άτομα, ενώ συνολικά έγιναν οκτώ προσαγωγές.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Πύργου, ενώ προς τα εκεί κινήθηκαν και φιλικά πρόσωπα του θύματος, όπου προς στιγμή απειλήθηκε ένταση έξω από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου για τα όπλα.

Χθες νωρίς το μεσημέρι οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Ηλείας όπου έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

*H φωτογραφία είναι από το αρχείο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πύργος: Ντου, μαχαιριές και συλλήψεις μετά το Γουλβς-Ολυμπιακός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.