ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύργος: Όσα λέει η μητέρα του 14χρονου που προσπάθησαν να αρπάξουν με βαν

Σε αρκετά άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο 14χρονος στον Πύργο, που παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής, από αγνώστους. Συγκεκριμένα, η μητέρα του μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Alpha και έκανε αποκαλύψεις σε σχέση με την υπόθεση: «Σταμάτησε το βανάκι, του είπε να πάει μαζί του και ο μικρός είπε ότι θα μπει από μόνος του...
Πύργος: Όσα λέει η μητέρα του 14χρονου που προσπάθησαν να αρπάξουν με βαν

Σε αρκετά άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο 14χρονος στον Πύργο, που παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής, από αγνώστους.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Alpha και έκανε αποκαλύψεις σε σχέση με την υπόθεση: «Σταμάτησε το βανάκι, του είπε να πάει μαζί του και ο μικρός είπε ότι θα μπει από μόνος του και μετά το έβαλε στα πόδια».

«Τους είδε από πίσω του το παιδί, δεν ξέρω αν τον παρακολουθούσαν», συμπλήρωσε η μητέρα του παιδιού που βρήκε καταφύγιο στο φροντιστήριο, με τη δασκάλα να καλεί την αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός 28/6: Και οι τριαντάρες καλά κρατούν…

«Η δασκάλα ειδοποίησε την αστυνομία μόλις πήγε ταραγμένος ο μικρός και κατευθείαν ειδοποίησαν εμένα», συμπλήρωσε με τη μητέρα του 14χρονου.

«Νιώθω ανακουφισμένη, γιατί υπάρχουν και άλλα παιδάκια που δεν αντιδρούν αμέσως και μπορεί να γίνει κάτι χειρότερο», είπε ακόμη, ενώ όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για την κατάσταση του παιδιού της επισήμανε: «Δεν είναι πολύ καλά. Είναι ταραγμένος».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πύργος: Όσα λέει η μητέρα του 14χρονου που προσπάθησαν να αρπάξουν με βαν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.