ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά σε βυτιοφόρο στην Εθνική Οδό – Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός

Τραγική κατάληξη είχε η πυρκαγιά σε βυτιοφόρο στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βαρικού Πιερίας, που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων (pierianews, olympiobima), τo βυτιοφόρο που μετέφερε υγραέριο και το οποίο κατευθυνόταν επί του αυτοκινητόδρομου προς Θεσσαλονίκη, εξετράπη στο ύψος της αερογέφυρας του Βαρικού, με αποτέλεσμα να...
Πυρκαγιά σε βυτιοφόρο στην Εθνική Οδό – Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός

Τραγική κατάληξη είχε η πυρκαγιά σε βυτιοφόρο στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βαρικού Πιερίας, που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων (pierianews, olympiobima), τo βυτιοφόρο που μετέφερε υγραέριο και το οποίο κατευθυνόταν επί του αυτοκινητόδρομου προς Θεσσαλονίκη, εξετράπη στο ύψος της αερογέφυρας του Βαρικού, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΟΦ: Ανακαλεί 47 καλλυντικά (λίστα)

Στο σημείο έσπευσαν 6 οχήματα με 15 πυροσβέστες, οι οποίοι, κατά τη διάρκεια της πυρόσβεσης, εντόπισαν νεκρό τον οδηγό. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στα δυο ρεύματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πυρκαγιά σε βυτιοφόρο στην Εθνική Οδό – Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.