ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά στην Αταλάντη – Πλησιάζει σε σπίτια

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στη δυτική πλευρά της Αταλάντης σε μια έκταση που απέχει 200 περίπου μέτρα από τα σπίτια του οικισμού. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο πάρα πολύ γρήγορα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις φλόγες οι οποίες βρίσκονται σε μία ρεματιά στην Αταλάντη ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βηρυτός: Πώς ήταν πριν τη...
Πυρκαγιά στην Αταλάντη – Πλησιάζει σε σπίτια

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στη δυτική πλευρά της Αταλάντης σε μια έκταση που απέχει 200 περίπου μέτρα από τα σπίτια του οικισμού.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο πάρα πολύ γρήγορα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις φλόγες οι οποίες βρίσκονται σε μία ρεματιά στην Αταλάντη ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βηρυτός: Πώς ήταν πριν τη φονική έκρηξη και πώς είναι τώρα – Απίστευτες εικόνες (vid)

Ήδη τα δύο αεροσκάφη PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας έχουν εκτελέσει την πρώτη ρίψη νερού ενώ συγκεντρώνονται πυροσβεστικές δυνάμεις από ολόκληρη την περιοχή.

Οι άνεμοι είναι ιδιαίτερα έντονοι και οι πυροσβέστες προσπαθούν να συγκρατήσουν τις φλόγες για να μην επεκταθούν σε δασική κυρίως έκταση νότια και νοτιοδυτικά της πόλης της Αταλάντης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πυρκαγιά στην Αταλάντη – Πλησιάζει σε σπίτια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.