ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροσβεστική: 62 δασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο

Σε 62 ανήλθαν οι δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από την Παρασκευή στις 19:00 έως το Σάββατο (25/7) την ίδια ώρα σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής. Συνολικά επιχείρησαν 1.115 πυροσβέστες, 426 οχήματα, 24 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και περιοδικά τα εναέρια μέσα του Πυροσβεστικού Σώματος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηλεία: Νέα φωτιά στα Ζαχαρέικα Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα,...
Πυροσβεστική: 62 δασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο

Σε 62 ανήλθαν οι δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από την Παρασκευή στις 19:00 έως το Σάββατο (25/7) την ίδια ώρα σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Συνολικά επιχείρησαν 1.115 πυροσβέστες, 426 οχήματα, 24 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και περιοδικά τα εναέρια μέσα του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ηλεία: Νέα φωτιά στα Ζαχαρέικα

Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Στο μεταξύ, σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην περιοχή Λάλας, στην Αρχαία Ολυμπία, ενώ υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά στην περιοχή Παγανή της Λέσβου.

Πηγή: skai.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πυροσβεστική: 62 δασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.