ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροσβεστική: 49 πυρκαγιές σε ένα 24ωρο, συνεχίζεται η «μάχη» στην Αργολίδα

Στις 49 ανήλθαν οι δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα και τις οποίες κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική.
Πυροσβεστική: 49 πυρκαγιές σε ένα 24ωρο, συνεχίζεται η «μάχη» στην Αργολίδα

Στις 49 ανήλθαν οι δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα και τις οποίες κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική.

Από χθες (24/7) στις 19:00 μέχρι και σήμερα (25/7) την ίδια ώρα, εκδηλώθηκαν 49 συνολικά πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα, τις οποίες κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική.

Η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί στο Αχαρναίο Αργολίδας βρίσκεται σε εξέλιξη και 67 πυροσβέστες με τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Παράλληλα, συνολικά 919 πυροσβέστες με 26 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και συνολικά 352 οχήματα επιχείρησαν στις δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πυροσβεστικής:

Από Ω/19:00/24-07-2021 έως Ω/19:00/25-07-2021, εκδηλώθηκαν 49 δασικές πυρκαγιές και συνολικά επιχείρησαν 919 πυροσβέστες με 26 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 352 οχήματα, 23 Α/Φ και 9 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α. και μηχανήματα έργου.

Η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στην Τ.Κ. Αραχναίου του δήμου Ναυπλίου Αργολίδας, είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 67 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18 οχήματα, 2 Α/Φ (CL 215) και 4 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνδρος – ΣΟΚ: Τροχαίο με επτά τραυματίες – Διασωληνώθηκε ένας 14χρονος

Εργασιακά – Κατώτατος μισθός: Τι θα ισχύσει, τη Δευτέρα (26/7) οι αποφάσεις της κυβέρνησης

MasterChef: Η απόλυτη μεταμόρφωση για τη νικήτρια Μαργαρίτα Νικολαΐδη! (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πυροσβεστική: 49 πυρκαγιές σε ένα 24ωρο, συνεχίζεται η «μάχη» στην Αργολίδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.