ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροσβεστική: 63 πυρκαγιές σε μία ημέρα

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημέρωσε για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, οι οποίες έφτασαν τις 63. Συνολικά επιχείρησαν 586 πυροσβέστες με 220 οχήματα, 17 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου των Περιφερειών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο...
Πυροσβεστική: 63 πυρκαγιές σε μία ημέρα

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημέρωσε για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, οι οποίες έφτασαν τις 63.

Συνολικά επιχείρησαν 586 πυροσβέστες με 220 οχήματα, 17 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου των Περιφερειών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρήτη: Μεγάλη φωτιά στον Άγιο Νικόλαο!

Παράλληλα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στη φωτιά που εκδηλώθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις Κεχριές Κορινθίας, παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για την περιμετρική της φύλαξη.

Στη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή Καρύδι της Νεάπολης Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, επιχειρούν 60 πυροσβέστες, 22 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος και δύο 2 ελικόπτερα, ενώ συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και κλιμάκια της διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πυροσβεστική: 63 πυρκαγιές σε μία ημέρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.