ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροσβεστική: Τι αφορούσαν οι 3.204 κλήσεις που δέχθηκε για την κακοκαιρία Μήδειας

Η κακοκαιρία Μήδεια μπορεί να μην είχε μεγάλη διάρκεια όμως στο σύντομο πέρασμά της προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στην χώρα.
Πυροσβεστική: Τι αφορούσαν οι 3.204 κλήσεις που δέχθηκε για την κακοκαιρία Μήδειας

Πυροσβεστική: Η κακοκαιρία Μήδεια μπορεί να μην είχε μεγάλη διάρκεια όμως στο σύντομο πέρασμά της προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στην χώρα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Πυροσβεστική, κατά τη διάρκεια που η Μήδεια σάρωσε τη χώρα, έλαβε 3.204 συνολικές κλήσεις με τις 2.718 να γίνονται την Αττική.

Το μεγαλύτερο μέρος των κλήσεων αφορούσε κοπή δένδρων, ενώ το μικρότερο ήταν η μεταφορές πολιτών σε εμβολιαστικά κέντρα. Δείτε αναλυτικά τι αφορούσαν.

Συγκεκριμένα, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, από την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 μέχρι και σήμερα έχει δεχθεί συνολικά 3.204 κλήσεις, η πλειονότητα των οποίων αφορούν σε κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων εκ των οποίων οι 2.718 ήταν στην Αττική, από την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου που έφτασε ο χιονιάς στο λεκανοπέδιο, μέχρι σήμερα το απόγευμα.

Από αυτές ήταν:

• 2.254 για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων

• 215 για μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο

• 157 για μεταφορές ατόμων σε νοσοκομεία (αιμοκάθαρση)

• 29 για μεταφορές ατόμων σε κέντρα υγείας και νοσοκομεία προκειμένου να εμβολιαστούν

καθώς και για άλλες περιπτώσεις παροχής βοηθείας.

Το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος παραμένει σε επιφυλακή και συνεχίζει να επιχειρεί για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πυροσβεστική: Τι αφορούσαν οι 3.204 κλήσεις που δέχθηκε για την κακοκαιρία Μήδειας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.