ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύρρος Δήμας: Εμφανώς συγκινημένος στην κηδεία της μητέρας του

Ο Πύρρος Δήμας έχασε την μητέρα του, Ελευθερία, από καρδιακή προσβολή και στην κηδεία της, στην Χειμάρρα ήταν συντετριμμένος.
Πύρρος Δήμας: Εμφανώς συγκινημένος στην κηδεία της μητέρας του

Ο Πύρρος Δήμας ήταν παρών στην κηδεία της μητέρας του χθες στην Χειμάρρα και όπως ήταν φυσικό παρουσιάστηκε συγκινημένος.

Όπως διαβάσατε προχθές από το Sportime, o Πύρρος Δήμας υπέστη ακόμα ένα… χτύπημα. Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του μετά από καρδιακή προσβολή.

Έτσι βρέθηκε στην Χειμάρρα για το τελευταίο «αντίο» στον άνθρωπο που τον έφερε στον κόσμο. Η Ελευθερία Δήμα έμεινε για πολλά χρόνια στην Αθήνα, όμως είχε επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, όπου και «έφυγε» βρισκόμενη στο ίδιο της το σπίτι, στα 75 της χρόνια.

Αξίζει να αναφερθεί πως θάφτηκε δίπλα στον άντρα της Βίκτωρα, που έφυγε από την ζωή το 2017. Στην κηδεία της παρών ήταν και ο αδερφός του Πύρρου Οδυσσέας, όπως επίσης συγγενείς και φίλοι. Ο Πύρρος μέσα σε διάστημα τριών χρόνων αρχικά έχασε την γυναίκα του και στην συνέχεια και την μητέρα του.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

?>