ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιστοποιητικά Εμβολιασμού : Ο Αδόλφος Χίτλερ έβγαλε πιστοποιητικό και τρομάζει τις κυβερνήσεις

Ο Αδόλφος Χίτλερ εμβολιάστηκε! Ενα κενό ασφαλείας απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα
Πιστοποιητικά Εμβολιασμού : Ο Αδόλφος Χίτλερ έβγαλε πιστοποιητικό και τρομάζει τις κυβερνήσεις

Το φάντασμα του Αδόλφου Χίλτερ επέστρεψε στην Ευρώπη και απειλεί να τινάξει στον αέρα τις διαδικασίες για την έκδοση και την επιβεβαίωση για τα Πιστοποιητικά Εμβολιασμού. Κενά ασφαλείας στα συστήματα πιστοποιητικών διάφορων χωρών, μεταξύ των οποίων η Γαλλία και η Πολωνία, επιτρέπουν σε χάκερς να εκδώσουν έγκυρα πιστοποιητικά σε όποιο όνομα θέλουν.

Το πιστοποιητικό του Χίτλερ

Ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού στο όνομα Αδόλφος Χίτλερ με ημερομηνία γέννησης 1/1/1900 ήταν αρκετό για να επαληθευτεί η είδηση. Το πιστοποιητικό και το qr code του κάνουν εδώ και λίγες ώρες το γύρω του κόσμου. Αν χρησιμοποιήσει κάποιος την εφαρμογή covid free για να ελέγξει την εγκυρότητά του θα δει πως το πιστοποιητικό είναι έγκυρο.

covid free αδολφος

Ισως και πολύ μεγάλο πρόβλημα

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πόσο μεγάλο είναι αυτό το πρόβλημα και αν το κενό ασφαλείας παρουσιάστηκε σε μικρό η σε μεγάλο επίπεδο (στο γραφείο ενός γιατρού π.χ. ή στο κεντρικό κρατικό σύστημα της Πολωνίας). Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο και απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα στις δυο αυτές χώρες.

Στο internet με 250 ευρώ

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα και διέρρευσαν οι «κωδικοί», ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνισή τους πωλητήρια πιστοποιητικών. Με τιμή 250-400 ευρώ μπορεί κάποιος να αποκτήσει το δικό του πιστοποιητικό που εξαιτίας της πανευρωπαϊκής συμφωνίας είναι έγκυρο σε κάθε χώρα, ακόμα και στην Ελλάδα.

Ραγδαίες εξελίξεις

Τις επόμενες μέρες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις καθώς το πρόβλημα φαίνεται ότι έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Αγγελίες για πλαστά πιστοποιητικά είχαν κάνει εδώ και καιρό την εμφάνισή τους. Είναι όμως η πρώτη φορά που δημοσιεύονται στοιχεία. Οι χάκερς μπορούν να εκδώσουν πιστοποιητικό σε όποιον θέλει, και αυτό αμέσως αχρηστεύει όλη τη διαδικασία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πιστοποιητικά Εμβολιασμού : Ο Αδόλφος Χίτλερ έβγαλε πιστοποιητικό και τρομάζει τις κυβερνήσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.