ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πίτσα και κρέπα: Η νέα τιμή τους θα σε κάνουν να τις ξεχάσεις! – Πόσο θα ακριβύνουν

Ακριβότερες πλέον οι πίτσες και οι κρέπες που γίνονται... είδος πολυτελείας - Πόσο θα ακριβύνουν και για ποιους λόγους.
Πίτσα και κρέπα: Η νέα τιμή τους θα σε κάνουν να τις ξεχάσεις! – Πόσο θα ακριβύνουν

Μετά το σουβλάκι που έγινε είδος… πολυτελείας, ακριβαίνουν ακόμη δύο αγαπημένες «λιχουδιές» των Ελλήνων. Ο λόγος για τις πίτσες και τις κρέπες, φαγητά τα οποία θα ακριβύνουν το επόμενο διάστημα κι έτσι η όρεξη θα μας… κοπεί!

Η ακρίβεια στα διάφορα υλικά που χρειάζονται για να παρασκευαστούν πίτσες και κρέπες, αλλά η ακρίβεια και σε λειτουργικά έξοδα (πχ ρεύμα) έχουν προκαλέσει αύξηση 15%-20%.

Έτσι εκεί που μια πίτσα κόστιζε 5 ευρώ, πλέον τη βρίσκουμε στα 7,8 ακόμη και 10 ευρώ. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την κρέπα η οποία από τα 2,80 με 3 ευρώ που κόστιζε, πλέον την αγοράζουμε με πάνω από 4.20 ευρώ και αυτή μόνο με σοκολάτα

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι οι παραγγελίες ντελίβερι, είτε έχουν μειωθεί σε αρκετά καταστήματα, είτε οι καταναλωτές αναζητούν προσφορές προκειμένου να συνδυάσουν το φαΐ με προσιτό κόστος.

Άλλος μαγαζάτορας λέει ότι έχει μειωθεί αισθητά και ο αριθμός των εβδομαδιαίων εξόδων των καταναλωτών. Αν δηλαδή, παλαιότερα, κάποιος έβγαινε 1-2 φορές την εβδομάδα, τώρα βγαίνει μία στις 15 και αν…

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ για την ακρίβεια για πίτσες και κρέπες




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πίτσα και κρέπα: Η νέα τιμή τους θα σε κάνουν να τις ξεχάσεις! – Πόσο θα ακριβύνουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.