ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομία: Αυτό είναι το ηχητικό μήνυμα για τις συγκεντρώσεις σε πλατείες (aud)

Νέο επιχειρησιακό σχέδιο για τον περιορισμό των συγκεντρώσεων και του συνωστισμού εφαρμόζει η Ελληνική Αστυνομία, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και το ηχητικό μήνυμα που ακούγεται από τα περιπολικά. Το εν λόγω ηχητικό ενημερώνει τους πολίτες ότι για την προστασία της δημόσιας υγείας δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις άνω των εννέα ατόμων σε πλατείες, πάρκα και άλλους...
Αστυνομία: Αυτό είναι το ηχητικό μήνυμα για τις συγκεντρώσεις σε πλατείες (aud)

Νέο επιχειρησιακό σχέδιο για τον περιορισμό των συγκεντρώσεων και του συνωστισμού εφαρμόζει η Ελληνική Αστυνομία, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και το ηχητικό μήνυμα που ακούγεται από τα περιπολικά.

Το εν λόγω ηχητικό ενημερώνει τους πολίτες ότι για την προστασία της δημόσιας υγείας δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις άνω των εννέα ατόμων σε πλατείες, πάρκα και άλλους δημόσιους χώρους.

Ήδη η ΕΛ.ΑΣ. έχει κάνει χαρτογράφηση για τις πλατείες της Αττικής και γνωρίζει κάθε βράδυ σε ποιες συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός ατόμων.

Βάσει αυτής της χαρτογράφησης, άλλη θα είναι η διαχείριση σε σημεία, όπως για παράδειγμα τα σκαλάκια στην πλατεία Συντάγματος και άλλη σε μεγάλες πλατείες που παρατηρείται συγχρωτισμός, που φτάνει ακόμη και τα 400 άτομα.

Θα αυξηθούν, με βάση το επιχειρησιακό σχέδιο, οι περιπολίες και θα δίνεται αμέσως εικόνα στα τοπικά αστυνομικά τμήματα αλλά και στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, για την εικόνα που επικρατεί σε πλατείες και ανάλογα με την εικόνα αυτή, θα εφαρμόζεται και το επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο θα ξεκινά, με συστάσεις και αμέσως μετά με την επιβολή προστίμων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστυνομία: Αυτό είναι το ηχητικό μήνυμα για τις συγκεντρώσεις σε πλατείες (aud)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.