ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλεύρης: «Νέος νόμος για την πάταξη… μαϊμού πιστοποιητικών εμβολιασμού»

Με αφορμή την εμφάνιση «μαϊμού» πιστοποιητικών εμβολιασμού στην Καρδίτσα, ο υπουργός Υγείας Θάνος έκανε γνωστή την αυστηροποίηση του νόμου στο προσεχές μέλλον.
Πλεύρης: «Νέος νόμος για την πάταξη… μαϊμού πιστοποιητικών εμβολιασμού»

O υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε την αυστηροποίηση του νόμου, με την αφορμή το γεγονός πως… εμφανίστηκαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

O υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης έκανε γνωστό πως θα αυστηροποιηθεί ο νόμος, επειδή υπήρξε περιστατικό με υπάλληλο στο κέντρο υγείας στην Καρδίτσα, που εξέδιδε πιστοποιητικά «μαϊμού» σε γνωστούς και φίλους.

Ο κ. Πλεύρης σε τοποθέτηση που έκανε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τόνισε, πως έρχεται ειδικός νόμος γι’ αυτές τις περιπτώσεις, όπως της Καρδίτσας.

Μάλιστα με ανάρτηση του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter σημείωσε πως: «αναφορικώς με το περιστατικό στην Καρδίτσα για εικονικούς εμβολιασμούς στο ΚΥ Παλαμά επικοινώνησα με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ και του ζήτησα να διατάξει ΕΔΕ και να ενημερώσει άμεσα την εισαγγελία. Δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά».

Όσον αφορά την υπόθεση στην Καρδίτσα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Αλήθεια», έδινε ενημέρωση πως άτομα εμβολιάστηκαν, χωρίς να έχει συμβεί αυτό.

Μάλιστα το τι έκανε ανακαλύφθηκε τυχαία, όταν στα έντυπα που συμπληρώνουν οι πολίτες, παρατηρήθηκε πως έλλειπε η σφραγίδα γιατρού. Ακολούθησε στην συνέχεια έρευνα για το συγκεκριμένο γεγονός.

Αυτή έχει δείξει μέχρι στιγμής, πως μέσα στον μήνα Αύγουστο είχε εκδώσει 47 «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού. Μάλιστα η υπάλληλος φαίνεται να έμπαινε στο σύστημα με κωδικούς μίας γιατρού, ακόμα και τις ώρες που δεν είχε βάρδια, με αυτόν τον σκοπό.

Κορονοϊός: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test την Κυριακή (5/9)

Σάκκαρη: «Πάντα θα έχει την υποστήριξη μου ο Τσιτσιπάς»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πλεύρης: «Νέος νόμος για την πάταξη… μαϊμού πιστοποιητικών εμβολιασμού»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.