ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πνιγμοί σε Ναύπλιο και Αλμυρό

Πνιγμοί σε Ναύπλιο και Αλμυρό: Δύο ακόμα συνάνθρωποί μας χάθηκαν στην θάλασσα χθες και σήμερα. Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, 71χρονος, στην παραλία ”ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ” Ναυπλίου. Ο 71χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την ελεύθερη παραλία ”ΑΝΑΥΡΟΣ”...
Πνιγμοί σε Ναύπλιο και Αλμυρό

Πνιγμοί σε Ναύπλιο και Αλμυρό: Δύο ακόμα συνάνθρωποί μας χάθηκαν στην θάλασσα χθες και σήμερα.

Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, 71χρονος, στην παραλία ”ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ” Ναυπλίου. Ο 71χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την ελεύθερη παραλία ”ΑΝΑΥΡΟΣ” Δήμου Βόλου, 89χρονη. Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πνιγμοί σε Ναύπλιο και Αλμυρό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.