ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποδοσφαιρικό camp στην Ηλιούπολη

Μια όμορφη πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί στην Ηλιούπολη για τους μικρούς λάτρεις της "στρογγυλής θεάς"
Ποδοσφαιρικό camp στην Ηλιούπολη

Ένα από τα πρώτα καλοκαιρινά camp στο Λεκανοπέδιο θα λάβει χώρα στην Ηλιούπολη. Συγκεκριμένα, στο Δ γκαράζ θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως 22 Ιουνίου, ένα ιδιαίτερο camp ποδοσφαίρου για τους μικρούς φίλους του αθλήματος και ειδικότερα για τη θέση του τερματοφύλακα. Στόχος του να μάθει τα παιδιά από νεαρή ηλικία τον σωστό τρόπο μυϊκής ενδυνάμωσης, μυϊκής προσαρμογής, καθώς και την τεχνική και τεχνική βελτίωση.  

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της εκδήλωσης:

“Για τα παιδιά που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και το βλέπουν μέσα από μία ποιο επαγγελματική ματιά, θα λειτουργήσει «Εξειδικευμένο camp ποδοσφαίρου και για τερματοφύλακες» στο Δ γκαράζ της Ηλιούπολης. Από 18 Ιουνίου έως 22 Ιουνίου και για πέντε μόνο ημέρες. Οι έμπειροι προπονητές θα δουν το επίπεδο του κάθε παιδιού, θα επισημάνουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του, ώστε να δουλευτούν αντίστοιχα και να εξελιχθούν στο βέλτιστο βαθμό. Ώρα προσέλευσης 8.30 πμ και ώρα αναχώρησης 14.00 μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Μυϊκή ενδυνάμωση, μυϊκή προσαρμογή, ανάλυση video, τεχνική και τακτική βελτίωση, εργομετρικές μετρήσεις. Παροχές: εκτύπωση εργομετρικών αποτελεσμάτων, νερό, χυμός, ενδεκατιανό. Τιμή γνωριμίας €50net. Για περισσότερες πληροφορίες: 6951341274″.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποδοσφαιρικό camp στην Ηλιούπολη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.