ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΕ –ΟΤΑ: Κλειστά τα αμαξοστάσια όλης της Ελλάδας

Σύμφωνα με απόφαση της ΠΟΕ –ΟΤΑ τα αμαξοστάσια όλης της χώρας θα κλείσουν τη Δευτέρα
ΠΟΕ –ΟΤΑ: Κλειστά τα αμαξοστάσια όλης της Ελλάδας

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα τα αμαξοστάσια  όλης της χώρας, σύμφωνα με απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ «ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας, θυμού και αγανάκτησης για τις τραγικές απώλειες συναδέλφων μας κατά την εκτέλεση του καθήκοντος».

Αναλυτικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤA, πως οι εργαζόμενοι στους δήμους κλείνουν τη  Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, από τα ξημερώματα, τα αμαξοστάσια των δήμων:

«Ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας, θυμού και αγανάκτησης για τις τραγικές απώλειες συναδέλφων μας κατά την εκτέλεση του καθήκοντος».

«Ας αναλάβει ο καθένας επιτέλους την ευθύνη του. Τόσο το Υπουργείο Εργασίας όσο και το Υπουργείο Εσωτερικών που είναι υπεύθυνα για τους ελέγχους στις Υπηρεσίες Καθαριότητας όλων των Δήμων, όσο και οι Αιρετοί όλης της χώρας που εντατικοποιούν σε υπέρμετρο βαθμό την εργασία των συναδέλφων στην τοπική Αυτοδιοίκηση με συνέπεια εκατόμβη νεκρών. Πόσο αίμα πρέπει επιτέλους να χυθεί στον αγώνα του μεροκάματου για να ευαισθητοποιηθούν οι καρεκλοκένταυροι της εξουσίας;», αναφέρει  αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Βροχερή Δευτέρα, με άνοδο της θερμοκρασίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΟΕ –ΟΤΑ: Κλειστά τα αμαξοστάσια όλης της Ελλάδας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.