ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΕΔΗΝ: Θα ζητήσουν πίσω το προπληρωμένο 15νθημερο από τους ανεμβολίαστους

Την απόφαση να ζητήσουν πίσω το προπληρωμένο 15νθημερο από τους ανεμβολίαστους αποκάλυψε με δηλώσεις του στο κανάλι του Αντ1, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
ΠΟΕΔΗΝ: Θα ζητήσουν πίσω το προπληρωμένο 15νθημερο από τους ανεμβολίαστους

ΠΟΕΔΗΝ: Για τις τελευταίες αποφάσεις που πήρε η Ελληνική Κυβέρνηση με τα νέα μέτρα για τους εργαζόμενους που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του Covid 19, μίλησε στο κανάλι του Αντ1, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο κ. Γιαννάκος εξέφρασε την έντονη ανησυχία του, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως υπάρχουν σκέψεις να ζητήσουν πίσω το προπληρωμένο 15νθημερο εργασίας από τους ανεμβολίαστους, τη στιγμή που η ΠΟΕΔΗΝ έχει ήδη διοργανώσει κινητοποιήσεις κατά των μέτρων.

«Επί 19 μήνες οι υγειονομικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, δίνουν τη μάχη και έχουν σώσει ζωές και τώρα δεν μπορούμε να μην τους στηρίξουμε. Επειδή φοβούνται να εμβολιαστούν δεν μπορεί να τους πετάμε στο δρόμο με 0 μισθό».

Σε άλλο σημείο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σχολίασε με νόημα ότι δεν «φταίνε οι υγειονομικοί για τους κακούς επιδημιολογικούς δείκτες της πανδημίας που έχουμε σήμερα».

Πέρυσι στις «25 Αυγούστου είχαμε ένα νεκρό και 30 διασωληνομένους» ανέφερε χαρακτηριστικά θέλοντας να επισημάνει ότι «δεν έγινε τίποτα σε επίπεδο πρόληψης» από την κυβέρνηση.

Κι εξηγεί ότι στην αρχή του καλοκαιριού η κυβέρνηση έδωσε λάθος εντύπωση ότι όλα θα πάνε καλά και τώρα προσπαθούν να αντιστρέψουν συζήτηση και «να αποσείσουν τις ευθύνες τους.»

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test την Πέμπτη (26/8)

Εμβόλιο Pfizer: Έγκριση μόνιμης άδειας χωρίς τη δυνατότητα μελέτης πιθανών επιπτώσεων – Για ποιο λόγο παίρνει το ρίσκο ο FDA

Πήρε Καρμπόβνικ ο Ολυμπιακός – Πως έγινε η συμφωνία – Την Παρασκευή στην Αθήνα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΟΕΔΗΝ: Θα ζητήσουν πίσω το προπληρωμένο 15νθημερο από τους ανεμβολίαστους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.