ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο 28 Σεπτεμβρίου λόγω κακοκαιρίας (λίστα)

Η απόφαση για το κλείσιμο των Σχολείων, λήφθηκε σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής
Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο 28 Σεπτεμβρίου λόγω κακοκαιρίας (λίστα)

Συνεχίζεται η κακοκαιρία σε αρκετές περιοχές της χώρας με αποτέλεσμα αρκετά σχολεία να παραμείνουν κλειστά και αύριο 28/9/2018 λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, που αναμένονται, εξαιτίας του Μεσογειακού Κυκλώνα που πλήττει τη χώρα,(με το όνομα «Ξενοφών»).

Δείτε τις ανακοινώσεις και όλες τις ειδήσεις για τα κλειστά σχολεία ανά δήμο λόγω του καιρού. Η λίστα θα ενημερώνεται συνεχώς απο το dikaiologitika news.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Νικόλαος Μελετίου, ανακοινώνει ότι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, που αναμένονται, εξαιτίας του Μεσογειακού Κυκλώνα που πλήττει τη χώρα,(με το όνομα «Ξενοφών»), αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των Σχολείων του Ασπρόπυργου για αύριο, Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο 28 Σεπτεμβρίου λόγω κακοκαιρίας (λίστα)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.