ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος Σάκης; Χαμός στο ΟΑΚΑ για τον Ενρίκε Ιγκλέσιας! (vid)

Κατάμεστο από χιλιάδες φανς του Ενρίκε Ιγκλέσιας, το ΟΑΚΑ. Κοριτσίστικες κραυγές, λιποθυμίες και άλλα τέτοια χαριτωμένα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσες… και όσοι παραβρέθηκαν χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Ενρίκε Ινγκλέσιας. Ο 43χρονος σταρ αποθεώθηκε από χιλιάδες θεατές στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στην πρώτη συναυλία που έδωσε στην Αθήνα,...
Ποιος Σάκης; Χαμός στο ΟΑΚΑ για τον Ενρίκε Ιγκλέσιας! (vid)

Κατάμεστο από χιλιάδες φανς του Ενρίκε Ιγκλέσιας, το ΟΑΚΑ.

Κοριτσίστικες κραυγές, λιποθυμίες και άλλα τέτοια χαριτωμένα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσες… και όσοι παραβρέθηκαν χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Ενρίκε Ινγκλέσιας.

Ο 43χρονος σταρ αποθεώθηκε από χιλιάδες θεατές στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στην πρώτη συναυλία που έδωσε στην Αθήνα, στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας του.

Ο Ισπανός καλλιτέχνης εκτός από την πρόσφατη επιτυχία του «Duele el Corazon», ερμήνευσε τα Subeme la Radio, Bailando, Hero και πολλές άλλες επιτυχίες του, ενώ στο φινάλε της συναυλίας εμφανίστηκε κρατώντας την ελληνική σημαία για να ευχαριστήσει τις φανς του, για την θερμή ατμόσφαιρα που του επιφύλαξαν.

Δείτε βίντεο από το instagram:

https://www.instagram.com/p/BinxwCBBN-T/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Binyko_Bb2r/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BinjjdUAJX3/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BinhZ0fgykf/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BinfyaGgUDR/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BinDNzXA2my/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bim9grWAJEI/?utm_source=ig_embed

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποιος Σάκης; Χαμός στο ΟΑΚΑ για τον Ενρίκε Ιγκλέσιας! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.