ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολάκης εναντίον Χατζηνικολάου! – «Ισχύει πως χρωστάς 32,5 εκατ. ευρώ σε Εφορία και ΕΦΚΑ;»

Με κατηγορίες «φωτιά» απάντησε ο Παύλος Πολάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου στην κόντρα που έχουν ανοίξει οι δυο τους.
Πολάκης εναντίον Χατζηνικολάου! – «Ισχύει πως χρωστάς 32,5 εκατ. ευρώ σε Εφορία και ΕΦΚΑ;»

Δίχως τέλος συνεχίζεται η κόντρα που έχουν ξεκινήσει ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Χατζηνικολάου. Η αρχή έγινε μετά τον αρνητικό σχολιασμό του δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 για την επιστροφή του πολιτικού στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την απάντηση του Πολάκη η δημόσια κόντρα τους πήρε φωτιά τόσο μέσω του διαδικτύου όσο και μέσω της εκπομπής του Χατζηνικολάου στον Real fm. Ο Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτήρισε «βρωμιάρη» τον Πολάκη λέγοντας μάλιστα ότι «θα του πάρει το κοπάδι».

Οι σκληροί χαρακτηρισμοί του δημοσιογράφου προκάλεσαν αρνητική εντύπωση με τον κόσμο στο Twitter να αρχίζει ένα ατελείωτο κράξιμο προς τον Χατζηνικολάου για τα λεγόμενά του.

Η απάντηση από τον Παύλο Πολάκη για τους παραπάνω χαρακτηρισμούς μπορεί να άργησε αλλά ήρθε και ήταν πιο σκληρή από ‘τι θα περίμενε ο δημοσιογράφος.

Με ανάρτησή που έκανε σήμερα στα social media ο κ. Πολάκης ρωτάει δημοσίως τον Χατζηνικολάου αν ισχύουν τα χρέη των εταιρειών του προς την εφορία τα οποία συνολικά ξεπερνούν τα 32 εκατομμύρια ευρώ!

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

«Καλημέρα Καλημέρα», γράφει ο πολιτικός ειρωνικά καθώς έτσι ξεκινάει ο Χατζηνικολάου τις εκπομπές του, «Επέλεξα να μη σου απαντήσω. Όχι λόγω αδυναμίας, αλλά γιατί εγώ απαντώ μόνο με στοιχεία.» σημειώνει για να παραθέσει όλα τα παρακάτω στοιχεία:

«”Καλημέρα, Καλημέρα”
κ. Νίκο Χατζηνικολάου:
Πριν από μια εβδομάδα με αποκάλεσες δημόσια άθλιο, συκοφάντη και βρωμιάρη (φωτό 1).
Επέλεξα να μη σου απαντήσω. Όχι λόγω αδυναμίας, αλλά γιατί εγώ απαντώ μόνο με στοιχεία.
Σήμερα λοιπόν, με βάση στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή μου, σε καλώ και σε προκαλώ να απαντήσεις δημόσια:
Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν ΑΡΥΘΜΙΣΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;
Το γράφω και ολογράφως γιατί το ποσό είναι ασύλληπτο: ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΝΉΝΤΑ ΛΕΠΤΑ; (φωτό 2)
Συγκεκριμένα:
– Η εταιρεία «REAL MEDIA Α.Ε»: 14.903.032,77 € στην Εφορία και 5.007.069 € στον ΕΦΚΑ
– Η εταιρεία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Α.Ε»: 10.468.726,84 € στην Εφορία
– Η εταιρεία «REAL PRESS Α.Ε»: 1.595.420,32 € στην Εφορία
– Η εταιρεία «ΕΝΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Ε»: 565.795,57 € στον ΕΦΚΑ.
Την απάντησή σου δεν την περιμένω εγώ, γιατί εδώ δεν πρόκειται για κάποια προσωπική «βεντέτα». Την περιμένει με αγωνία η κοινωνία που στενάζει υπό το βάρος ασήκωτων χρεών και δανείων!»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολάκης εναντίον Χατζηνικολάου! – «Ισχύει πως χρωστάς 32,5 εκατ. ευρώ σε Εφορία και ΕΦΚΑ;»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.