ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολάκης κατά Χατζηνικολάου: Χαμός με νέα ανάρτηση! «Δεν αμφισβητείς το συνολικό ύψος των χρεών σου»!

Νέα πυρά από τον Παύλο Πολάκη στο Νίκο Χατζηνικολάου
Πολάκης κατά Χατζηνικολάου: Χαμός με νέα ανάρτηση! «Δεν αμφισβητείς το συνολικό ύψος των χρεών σου»!

Πολάκης κατά Χατζηνικολάου: Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες στα social media με την άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του Παύλου Πολάκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα άρχισαν με την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, με την οποία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιούσε γνωστούς δημοσιογράφους, η οποία έγινε η αιτία ώστε να διακυβεύεται ακόμη μέχρι και το εάν θα είναι τελικά υποψήφιος στις εκλογές της 21η Μαΐου.

Έπειτα ο ανκορμαν του Ant1 και ιδιοκτήτης της Real Group έκανε σφοδρή και καυστική κριτική στον Παύλο Πολάκη αποκαλώντας τον βρωμιάρη.

Ο Παύλος Πολάκης επανήλθε χθες με νέα του ανάρτηση στο Facebook ρωτώντας τον δημοσιογράφο αν «ισχύει πως χρωστά 32,5 εκατ. ευρώ σε Εφορία και ΕΦΚΑ;»

 

Πολάκης κατά Χατζηνικολάου – Νέα ανάρτηση φωτιά

Σήμερα ο Παύλος Πολάκης επανέρχεται με νέα του ανάρτηση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

« Ισχυρίζεσαι ότι τα χρέη είναι ρυθμισμένα μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού.
Πότε έγιναν οι αιτήσεις (αν έγιναν) και πότε εγκρίθηκαν (αν εγκρίθηκαν); Με βάση ποιον νόμο και για ποιο ποσό;
Διαθέτουν οι εταιρείες σου ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα; Πώς εισπράττουν κρατική διαφήμιση;»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ως γνωστόν δεν αφήνει τίποτε στον αέρα και αναπάντητο και απάντησε με ανάρτηση του στο Twitter που παραθέτουμε παρακάτω.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:
Νίκο Χατζηνικολάου:
Έγραψες χθες ότι οι εταιρείες σου θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον μου (φωτό 1).
Ανυπομονώ!
Μέχρι, όμως, να ετοιμάσετε τις μηνύσεις και τις αγωγές και με δεδομένο ότι ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ το συνολικό ύψος των ΧΡΕΩΝ, γιατί δεν δίνεις στη δημοσιότητα όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό σου ότι οι εταιρείες σου έχουν ρυθμίσει και εξυπηρετούν τις οφειλές των 32.540.044,50€ ; (φωτό 2)
Όλοι οι πολίτες και ειδικά οι επιχειρηματίες, ενδιαφέρονται να μάθουν το “μυστικό της επιτυχίας” σου, προκειμένου να ελπίζουν κι αυτοί ότι ίσως κάποτε μπορέσουν να πετύχουν το ίδιο…
Στα στοιχεία που θα βγάλεις στη δημοσιότητα να συμπεριλάβεις απαντήσεις και για τα παρακάτω ερωτήματα :
1. Μεγάλο τμήμα από τα χρέη προς το Δημόσιο αφορά σε ΦΠΑ; Δηλαδή, εισέπρατταν οι εταιρείες σου τον αναλογούντα ΦΠΑ και δεν τον απέδιδαν στο Κράτος;
2. Ισχυρίζεσαι ότι τα χρέη είναι ρυθμισμένα μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού (φωτό 3). Πότε έγιναν οι αιτήσεις (αν έγιναν) και πότε εγκρίθηκαν (αν εγκρίθηκαν); Με βάση ποιον νόμο και για ποιο ποσό;
3. Διαθέτουν οι εταιρείες σου ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα; Πώς εισπράττουν κρατική διαφήμιση;
4. Πώς εξακολουθούν να λειτουργούν οι εταιρείες σου με τέτοια ετήσια οικονομικά αποτελέσματα και με τόσες διαδοχικές ζημιογόνες χρήσεις; (φωτό 4)
5. Τα τραπεζικά δάνεια των εταιρειών σου έχουν υποστεί “κούρεμα”; Κι αν ναι, σε τι ποσοστό;
Δώσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα. Δεν είναι τόσο δύσκολο!
Μία εκτύπωση για κάθε εταιρεία αρκεί…
Το be continued!

 

 

UPDATE 11:57 | Ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter απάντησε  στον Παύλο Πολάκη αναφέροντας πως οι αριθμοί που παρουσιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι ψευδείς και πως την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσει αγωγές.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Θλιβερέ Πολάκη όλα τα στοιχεία που έδωσες είναι ψευδή! ΟΛΑ.Και θα λογοδοτήσεις στη δικαιοσύνη. Και οι αριθμοί ψεύτικοι και οι οφειλές ρυθμισμένες και εξυπηρετούμενες! Είσαι άθλιος συκοφάντης! Έρχονται την επόμενη εβδομάδα αγωγές.Θα πληρώσεις ακριβά τις αθλιότητες που κάνεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολάκης κατά Χατζηνικολάου: Χαμός με νέα ανάρτηση! «Δεν αμφισβητείς το συνολικό ύψος των χρεών σου»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.