ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολάκης: «Ο αριθμός των θυμάτων “θολώνει” την εικόνα-θα αποδοθούν ευθύνες»

«Θα αποδοθούν ευθύνες (όπου υπάρχουν) αμέσως μετά το πέρας της γενικής κατάστασης συναγερμού»,ανέφερε μεταξύ άλλων
Πολάκης: «Ο αριθμός των θυμάτων “θολώνει” την εικόνα-θα αποδοθούν ευθύνες»

Πως υπήρξαν λάθη και αστοχίες στους χειρισμούς των φονικών πυρκαγιών παραδέχτηκε ο Παύλος Πολάκης ενώ όπως είπε οι ευθύνες θα αποδοθούν.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μίλησε στο αθηναϊκό-μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων και ανέφερε πώς στο σύνολό του ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε αποτελεσματικά.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Αποτελεσματικά λειτούργησε το σύνολο των μηχανισμών του κράτους, όσο και αν ο τελικός αριθμός των θυμάτων “θολώνει” την εικόνα», ενώ πρόσθεσε πως:
«Λάθη και αστοχίες μπορεί να έγιναν μέσα στο ξεδίπλωμα της γιγαντιαίας αυτής επιχείρησης έκτακτης ανάγκης, αλλά ακόμα κι αυτά θα αξιολογηθούν και θα αποδοθούν ευθύνες (όπου υπάρχουν) αμέσως μετά το πέρας της γενικής κατάστασης συναγερμού».

Ο Παύλος Πολάκης, ακόμα, ανέφερε χαρακτηριστικά αναφορικά με τις δομές στις πληγείσες  περιοχές, πως όλα παραμένουν σε διαρκή ετοιμότητα στην περιοχή και τόνισε πως «οι πληγέντες από τις πυρκαγιές που δέχτηκαν βοήθεια στο σπίτι τους, μιας και παραμένει ακόμα δύσκολο να μετακινούνται, μέχρι και την 31-7-2018 ανέρχονται συνολικά σε 267 άτομα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολάκης: «Ο αριθμός των θυμάτων “θολώνει” την εικόνα-θα αποδοθούν ευθύνες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.