ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολεμικό Ναυτικό: Πετυχημένη η άσκηση «Περισκόπιο»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η άσκηση «Περισκόπιο» της Διοίκησης Υποβρυχίων, στη θαλάσσια περιοχή του Μυρτώου Πελάγους. Για δύο ημέρες, από Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου έως Πέμπτη 01 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εθνική άσκηση μικρής κλίμακας της Διοίκησης Υποβρυχίων «ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ», στη θαλάσσια περιοχή του Μυρτώου Πελάγους, στην οποία εκτελέστηκε επιτυχής βολή τορπίλης γυμνασίων κατά στόχου επιφανείας από...
Πολεμικό Ναυτικό: Πετυχημένη η άσκηση «Περισκόπιο»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η άσκηση «Περισκόπιο» της Διοίκησης Υποβρυχίων, στη θαλάσσια περιοχή του Μυρτώου Πελάγους.

Για δύο ημέρες, από Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου έως Πέμπτη 01 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εθνική άσκηση μικρής κλίμακας της Διοίκησης Υποβρυχίων «ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ», στη θαλάσσια περιοχή του Μυρτώου Πελάγους, στην οποία εκτελέστηκε επιτυχής βολή τορπίλης γυμνασίων κατά στόχου επιφανείας από το Υποβρύχιο «ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνοτουρκικά: Τα φονικά Spike Nlos η απάντηση στην Τουρκία!

Η εν λόγω άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τη διατήρηση και επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των συμμετεχόντων, με έμφαση στις διαδικασίες και τεχνικές βολής τορπίλης.

Πηγή: defencenet.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολεμικό Ναυτικό: Πετυχημένη η άσκηση «Περισκόπιο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.