Λίγες μέρες πριν από το χτύπημα στο Παπαστράτειο είχε προηγηθεί νέο σοβαρό επεισόδιο με μαχαίρωμα μίας 22χρονης κοπέλας!

Στο απροχώρητο έχει φτάσει πλέον η ανεξέλεγκτη κόντρα μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με εκατέρωθεν χτυπήματα. Σε ένα από αυτά μαχαιρώθηκε μία νεαρή κοπέλα.

Το περασμένο Σάββατο έγινε ένα αποτρόπαιο χτύπημα στο Παπαστράτειο, σε αγώνα πόλο γυναικών, το οποίο όμως εντάσσεται σε μία σειρά από χτυπήματα, που είναι ως αντίποινα σε προηγούμενα χτυπήματα.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι έχει προηγηθεί στις 4 Φεβρουαρίου επίθεση στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, ενώ είχαν γίνει κι άλλες επιθέσεις σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα και σε άλλες περιοχές.

Ωστόσο μεταξύ αυτών των χτυπημάτων και αυτού στο Παπαστράτειο είχε προηγηθεί ακόμη ένα περιστατικό, το οποίο μάλιστα είναι και πολύ σοβαρό.

Συγκεκριμένα, μία ομάδα πέντε οπαδούς του Ολυμπιακού επιτέθηκε σε μία 22χρονη κοπέλα, η οποία είναι γνωστή στο χώρο των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Όπως προκύπτει από το αστυνομικό ρεπορτάζ, οι πέντε άνδρες έχουν βιντεοσκοπήσει την επίθεση στην νεαρή κοπέλα. Εκτός από το γεγονός ότι την χτυπούσαν ανελέητα, υπάρχουν αναφορές ότι την είχαν μαχαιρώσει και στο πόδι.

Γίνεται αντιληπτό, ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και πρέπει να επιληφθούν άμεσα οι αρχές, αφού αν οι οπαδοί συνεχίσουν με αυτό το ρυθμό, δεν αποκλείεται τα πράγματα να γίνουν πολύ πολύ χειρότερα.

Ωστόσο απομένει να φανούν ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της αστυνομίας, ώστε να αποφευχθούν νέα επεισόδια…