ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυ χαρούμενη και στα κόκκινα η Δόμνα Μιχαηλίδου – Έπαθε σύνδρομο Κασσελάκη και Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια του Αυτιά – Ξέχασε πως δεν θέλουν να την βλέπουν στον Ολυμπιακό

Άτιμη καρέκλα, θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν καρφωμένοι στις θέσεις τους.
Πολυ χαρούμενη και στα κόκκινα η Δόμνα Μιχαηλίδου – Έπαθε σύνδρομο Κασσελάκη και Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια του Αυτιά – Ξέχασε πως δεν θέλουν να την βλέπουν στον Ολυμπιακό

Πολύ χαρούμενη και στα κόκκινα εμφανίστηκε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, στο Action 24, μετά την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού.

Πάντα τρέχουμε και για την ομάδα μας είπε αλλά ξέχασε πως δεν θέλουν να την βλέπουν στον Ολυμπιακό, όπως και τους υπόλοιπους βουλευτές Πειραιά της Ν.Δ..

Προφανώς και η Δόμνα Μιχαϊλίδου έπαθε… σύνδρομο Στέφανος Κασσελάκης, που κάνει τον σταυρό του όποτε βλέπει κάμερα και μιλάει για θαύματα και Αγίους ή σύνδρομο Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια, όπως ο Γιώργος Αυτιάς, που θυμήθηκε όσα καταστρέφει η Ν.Δ. πριν όμως τις… ευρωεκλογές.

Άτιμη καρέκλα, θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν καρφωμένοι στις θέσεις τους. Τώρα πάνε να κοροϊδέψουν και τους Ολυμπιακούς. Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, πρόλαβε και τους είπε καλή επιτυχία ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τελείωσαν όλα για τον Δικέφαλο του Βορρά. Βλέπετε… ψαρεύουμε και ψήφους και στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς εκεί είμαστε… στα κάτω μας.



Διαβάστε επίσης:

Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πανηγύρισε μαζί με ένα δέντρο οπαδός του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι – Το είχε μαζί του

Νικόλαος Παπαδόπουλος: Δεν μπορώ να θεωρήσω ότι είναι στην κατηγορία του Ιωάννη του Προδρόμου ο κύριος Κασσελάκης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολυ χαρούμενη και στα κόκκινα η Δόμνα Μιχαηλίδου – Έπαθε σύνδρομο Κασσελάκη και Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια του Αυτιά – Ξέχασε πως δεν θέλουν να την βλέπουν στον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.