ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυτεχνείο: Αστακός η Αθήνα με 6000 αστυνομικούς – Κλειστοί δρόμοι

Σε αστυνομικό κλοιό η Αθήνα για τον εορτασμό της 48η επετείου από το Πολυτεχνείο.
Πολυτεχνείο: Αστακός η Αθήνα με 6000 αστυνομικούς – Κλειστοί δρόμοι

Τα μέτρα για την 48η επέτειο από το Πολυτεχνείο θα είναι δρακόντεια αφού ο φετινός εορτασμός θα διαφέρει από τον περσινό, που λόγω πανδημίας ουσιαστικά απαγορεύτηκε.

Όπως ανέφερε το OPEN στο ρεπορτάζ του, περίπου 6.000 αστυνομικοί επιστρατεύονται αφού οι κινητοποιήσεις σε οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου είναι πολλές.

Τα Πανεπιστήμια βρίσκονται σε αστυνομικό κλοιό αφού είναι πολύ σημαντικό να μη γίνουν καταλήψεις. Στο ίδιο πλαίσιο και με τη 17 Νοέμβρη να βρίσκεται προ των πυλών έχουν αυξηθεί και οι περιπολίες σε αστυνομικούς στόχους υπό τον φόβο επιθέσεων.

Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται υπ’ ατμόν για πληροφορίες, που αφορούν σημεία που αποθηκεύονται βόμβες μολότοφ ενώ εξονυχιστικοί είναι οι έλεγχοι σε ταράτσες κυρίως στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με τα όσα υπογράμμισε η Μίνα Καραμήτρου δόθηκαν σαφείς εντολές από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ ώστε αποφευχθούν επεισόδια, που θα προκαλέσουν φθορές σε επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολυτεχνείο: Αστακός η Αθήνα με 6000 αστυνομικούς – Κλειστοί δρόμοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.