ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυτεχνείο: Μπήκαν τα ΜΑΤ – Έγινε η εκκένωση (vid)

Σε προσαγωγές των ατόμων που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείο προχώρησε διμοιρία των ΜΑΤ. Τους 50 αντιεξουσιαστές, οι οποίοι βρίσκονταν μέσα στο Πολυτεχνείο περικύκλωσαν δυνάμεις των ΜΑΤ
Πολυτεχνείο: Μπήκαν τα ΜΑΤ – Έγινε η εκκένωση (vid)

Σε προσαγωγές των ατόμων που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείο προχώρησε διμοιρία των ΜΑΤ.

Τους 50 αντιεξουσιαστές, οι οποίοι βρίσκονταν μέσα στο Πολυτεχνείο περικύκλωσαν δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες μπήκαν στον προαύλιο χώρο και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Θυμίζουμε ότι περίπου 50 άτομα βρέθηκαν σήμερα το πρωί, στον προαύλιο χώρου του ιστορικού κτηρίου του Πολυτεχνείου, όπου φώναξαν συνθήματα, καλώντας ταυτόχρονα τον κόσμο να εναντιωθεί στην απαγόρευση των τριήμερων εκδηλώσεων για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου, καθώς και στην πορεία που πραγματοποιείται παραδοσιακά αυτές τις ημέρες.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται τα επιχειρησιακά σχέδια της ΕΛ.ΑΣ. για την 17 Νοέμβρη, ημέρα που φέτος θα εορταστεί κάτω από διαφορετικές συνθήκες λόγω πανδημίας η εξέγερση του Πολυτεχνείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

ΑΕΚ: Το deal με τη Φένλο για τον Γιακουμάκη

Παναθηναϊκός: Απέναντι στην κακοδαιμονία του

ΠΑΟΚ: Ελ… παικταράς γουστάρει και μένει εδώ!

Όλες οι ειδήσεις από το Sportime σήμερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολυτεχνείο: Μπήκαν τα ΜΑΤ – Έγινε η εκκένωση (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.