ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυτεχνείο: Ελεύθεροι οι 91 συλληφθέντες – Σχηματίστηκε δικογραφία

Ελεύθερα με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν και τα 91 άτομα που συνελήφθησαν ύστερα από τη χθεσινή αστυνομική επέμβαση σε Πολυτεχνείο και Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου
Πολυτεχνείο: Ελεύθεροι οι 91 συλληφθέντες – Σχηματίστηκε δικογραφία

Ελεύθερα με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν και τα 91 άτομα που συνελήφθησαν ύστερα από τη χθεσινή αστυνομική επέμβαση σε Πολυτεχνείο και Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. 

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Αττικής για σειρά αδικημάτων ενώ σε όλους επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ για τον κορονοϊό.

Σημειώνεται ότι σε βάρος των 66 ατόμων που συνελήφθησαν στο Πολυτεχνείο, σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, παραβίαση μέτρων για πρόληψη ασθενειών και ψευδή κατάθεση (δεν δέχτηκαν να δώσουν δαχτυλικά αποτυπώματα).

Για τους 25 που συνελήφθησαν στην Πολυτεχνειούπολη, σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, παραβίαση μέτρων για πρόληψη ασθενειών, εμπρησμό και προσβολή συμβόλων (έκαψαν σημαία), φθορά ξένης περιουσίας (σύμφωνα με την αστυνομία προξένησαν φθορές στο χώρο της Πολυτεχνειούπολης, κάτι που αμφισβητούν φοιτητικοί σύλλογοι) και ψευδή κατάθεση καθώς δεν δέχτηκαν να δώσουν αποτυπώματα.

Η δικογραφία αναμένεται να σταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφανθεί για τις διώξεις και θα ορίσει τακτική δικάσιμο.

 

Σταϊκούρας: «Αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας και στα ενοίκια»

Φαν’τ Σχιπ: «Όσοι δεν το δέχονται, δεν τους επιλέγουμε»

Ιερά Σύνοδος: Η επιστολή της στον Μητσοτάκη με την οποία ζητά ανοιχτές εκκλησίες τα Χριστούγεννα

Επίσημο: Κλειστά όλα τα σχολεία μέχρι 30 Νοεμβρίου!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολυτεχνείο: Ελεύθεροι οι 91 συλληφθέντες – Σχηματίστηκε δικογραφία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.