ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυτεχνείο – ΚΚΕ: Συγκέντρωση και πορεία με οργάνωση και πειθαρχία!

Το ΚΚΕ τα κατάφερε. Απέδειξε ότι με οργάνωση, πειθαρχία μπορείς και να τιμήσεις και να προστατεύεσαι και να προστατεύεις. Έδωσε μάθημα στο κράτος για το πώς μπορούν να γίνονται παρελάσεις
Πολυτεχνείο – ΚΚΕ: Συγκέντρωση και πορεία με οργάνωση και πειθαρχία!

Το ΚΚΕ τα κατάφερε. Απέδειξε ότι με οργάνωση, πειθαρχία μπορείς και να τιμήσεις και να προστατεύεσαι και να προστατεύεις. Έδωσε μάθημα στο κράτος για το πώς μπορούν να γίνονται παρελάσεις, λειτουργίες και απαντήσεις σε λοιπούς ισοπεδωτισμούς.

Τα μέλη του ΚΚΕ πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από την αμερικανική πρεσβεία, παρά τη σχετική απαγόρευση, αλλά κρατώντας αποστάσεις, ο ένας από τον άλλον, πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης μέλη του ΚΚΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολυτεχνείο-Μητσοτάκης: «Το διαχρονικό αίτημα για ελευθερία συμπληρώνεται από την υπευθυνότητα»

Με πανό που έγραφε «Διεκδικούμε τα δικαιώματά μας σε ζωή, υγεία, δουλειά. Τιμάμε τον Νοέμβρη στο δρόμο του αγώνα», περίπου 80 μέλη του ΚΚΕ, φώναξαν συνθήματα έξω από την αμερικανική πρεσβεία και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο ΕΑΤ-ΕΣΑ, όπου κατέθεσαν στεφάνι.

Παρών στη συγκέντρωση είναι και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η πορεία του ΚΚΕ κράτησε περίπου 30 λεπτά, με τους διαδηλωτές να διαλύονται στη συνέχεια στα στενά κοντά στο Χίλτον. Σημειώνεται πως οι διαδηλωτές έφτασαν μεμονωμένα στο σημείο, χωρίς όμως να μπορέσουν να φτάσουν έξω από την αμερικανική πρεσβεία, καθώς υπήρχαν κλούβες της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολυτεχνείο – ΚΚΕ: Συγκέντρωση και πορεία με οργάνωση και πειθαρχία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.