ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυτεχνείο: Νέα έφοδος της Αστυνομίας σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια (vids)

Στον χώρο βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, μολότοφ, αντιασφυξιογόνος μάσκες, γάντια, πέτρες και άλλα αντικείμενα, που ήταν στο δώμα της πολυκατοικίας
Πολυτεχνείο: Νέα έφοδος της Αστυνομίας σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια (vids)

Πολυτεχνείο: Και δεύτερη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, αυτή τη φορά στην οδό Στουρνάρη 4. Αστυνομικοί με μηχανές εντόπισαν νεαρούς που αποπειράθηκαν να μπουν σε πολυκατοικία και προχώρησαν σε επιχείρηση.

Κατά την προηγούμεμη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές επτά νεαρών που βρίσκονταν σε δώμα ταράτσας πολυκατοικίας στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη 3. Τους καταδίαξαν μονάδες της νέας “Δέλτα” και των ΟΠΚΕ.

Στον χώρο βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, μολότοφ, αντιασφυξιογόνος μάσκες, γάντια, πέτρες και άλλα αντικείμενα, που ήταν στο δώμα της πολυκατοικίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξαφάνιση 17χρονης: Φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκαν μάνα και κόρη

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις απο το Dikaiologitika News

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολυτεχνείο: Νέα έφοδος της Αστυνομίας σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.