ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυτεχνείο: Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην πορεία (pic)

Και ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στην πορεία του Πολυτεχνείου
Πολυτεχνείο: Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην πορεία (pic)

Στην πορεία που θα γίνει για το Πολυτεχνείο θα βρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησης που έκανε στο προσωπικό του Facebook.

Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός έγραψε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πολυτεχνείο: Συγκλονιστική μαρτυρία του φωτορεπόρτερ της εισβολής του τανκ (vid)

«46 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, θυμόμαστε, την έφοδο των παιδιών του Νοέμβρη στον ουρανό και τιμούμε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία.

Αλλά και όλες και όλους εκείνους που είπαν το μεγάλο «Όχι» στην αμερικανοκίνητη χούντα, όταν αυτό το «Όχι» κόστιζε διωγμούς, βασανιστήρια, φυλακίσεις, εξορίες.

Φέτος έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί. Όχι μόνο γιατί οι παλιοί υμνητές της χούντας δε βρίσκονται πια μόνο στο περιθώριο αλλά και σε κυβερνητικούς θώκους να ομνύουν στη κανονικότητα.

Ούτε μόνο γιατί η άγρια καταστολή αναβαθμίζεται σε κυβερνητική στρατηγική αναγκαστικότητας. Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στηνσελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολυτεχνείο: Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην πορεία (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.