ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυτεχνείο: Τι λέει η γυναίκα που της έκοψαν πρόστιμο για δύο λουλούδια (vid)

Πολυτεχνείο: Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η ΕΛ.ΑΣ επέβαλε πρόστιμο σε μία γυναίκα που θέλησε να αφήσει λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων της επταετίας. Δείτε τι δηλώνει.
Πολυτεχνείο: Τι λέει η γυναίκα που της έκοψαν πρόστιμο για δύο λουλούδια (vid)

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε στην κοινή γνώμη το γεγονός ότι η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμο σε μία γυναίκα που, φορώντας μάσκα, θέλησε να αφήσει δύο λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων της επταετίας.

«Σέβομαι την πανδημία, είμαι με μάσκα, ήρθα μόνη μου. Κάθε χρόνο έρχομαι εδώ, για χάρη αυτών που μας έδωσαν ελευθερία.

Ήρθα να αφήσω δύο λουλουδάκια. Κάθε χρόνο έρχομαι εδώ πέρα και αφήνω λουλούδια για χάρη αυτών που μας δώσανε ελευθερία, που πάταξαν τη Χούντα» είπε στους δημοσιογράφους η γυναίκα.

«Άλλος μένει στη γειτονιά. Εγώ εργάζομαι εδώ πέρα. Σέβομαι, είμαι με μάσκα, ήρθα μόνη μου, σέβομαι την πανδημία, σέβομαι την υγεία των ανθρώπων, αλλά έλεος.

Στα λεωφορεία δεν υπάρχει συγχρωτισμός που έρχεται ο κόσμος; Κι εγώ εδώ πέρα μόνη μου να αφήσω δύο λουλούδια υπάρχει απαγόρευση; Εκεί είναι το ζήτημά μου», προσέθεσε.

Η γυναίκα είχε στείλει sms για μετακίνηση «6», δηλαδή για σωματική άθληση ή βόλτα με κατοικίδιο ωστόσο δεν έπεισε τους αστυνομικούς που της επέβαλαν πρόστιμο για παράνομη μετακίνηση.

Δείτε μέρος των δηλώσεων που έκανε η γυναίκα στο Πολυτεχνείο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολυτεχνείο: Τι λέει η γυναίκα που της έκοψαν πρόστιμο για δύο λουλούδια (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.