ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολιτική προστασία: «Κλείστε πόρτες και παράθυρα, όχι άσκοπες μετακινήσεις»

Χρήσιμες οδηγίες ώστε να διαχειριστούμε μια πυρκαγιά, ένα σεισμός ή έντονα καιρικά φαινόμενα παραθέτει η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.
Πολιτική προστασία: «Κλείστε πόρτες και παράθυρα, όχι άσκοπες μετακινήσεις»

Έκτακτο μήνυμα στα κινητά, μέσω του 112, έστειλε η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας στους κατοίκους του Δήμου Σαρωνικού.

Αφορμή στάθηκε η πυρκαγιά που εξελίσσεται σε δασική έκταση στην Φέριζα, στον δήμο Σαρωνικού Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κερατέα – Φωτιά καίει δασική έκταση: Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Δείτε το παρακάτω

«ΓENIKH ΓPAMMATEIA ΠOΛITIKHΣ ΠPOΣTAΣIAΣ 09-09-2020 13:20. KΛEIΣTE TIΣ ΠAPAΘYPA, ΠOPTEΣ ΩΣTE NA MHN ΔIEIΣΔYΣOYN KAΠNOI H KAYTPEΣ ΣTO EΣΩTEPIKO TOY ΣΠITIOY. AΠOΦYΓETE ΠEPITTEΣ METAKINHΣEIΣ. ΔAΣIKH ΠYPKAΓIA ΣTH ΦEPIZA ΣAPΩNIΔAΣ».


Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολιτική προστασία: «Κλείστε πόρτες και παράθυρα, όχι άσκοπες μετακινήσεις»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.