ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολίτης που δεν φόραγε μάσκα σε αστυνομικούς: «Θα δείτε τι θα πάθετε» (vid)

Προκειμένου να γλιτώσει το πρόστιμο των 150 ευρώ ένας πολίτης επικαλέστηκε τις σχέσεις του με κυβερνητικά στελέχη και είπε στους αστυνομικούς: «Θα δείτε τί θα πάθετε». Tο περιστατικό σε μπλόκο για μάσκα μετέφερε η Τζένη Κωσταλακίδου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί» όταν ένας πολίτης απάντησε με… περίσσιο ύφος στους άνδρες των Αρχών. Η δημοσιογράφος...
Πολίτης που δεν φόραγε μάσκα σε αστυνομικούς: «Θα δείτε τι θα πάθετε» (vid)

Προκειμένου να γλιτώσει το πρόστιμο των 150 ευρώ ένας πολίτης επικαλέστηκε τις σχέσεις του με κυβερνητικά στελέχη και είπε στους αστυνομικούς: «Θα δείτε τί θα πάθετε».

Tο περιστατικό σε μπλόκο για μάσκα μετέφερε η Τζένη Κωσταλακίδου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί» όταν ένας πολίτης απάντησε με… περίσσιο ύφος στους άνδρες των Αρχών.

Η δημοσιογράφος του καναλιού ήταν στο μπλόκο που είχε στήσει η ΕΛ.ΑΣ για ελέγχους επί της Λεωφόρου Μεσογείων και έγινε μάρτυρας μίας… επεισοδιακής κλήσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλεία: Πυροβόλησε τον γιο του γιατί τον πέρασε για αλεπού!

Όταν λοιπόν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί εντόπισαν έναν επιβάτη λεωφορείου να μην φοράει μάσκα, του ζήτησαν να κατέβει για να του βεβαιώσουν το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Εκείνος όμως αντέδρασε, επικαλέστηκε κυβερνητικό πρόσωπο, απειλώντας μάλιστα τους άνδρας της ΕΛ.ΑΣ, λέγοντας «Θα δείτε τι θα πάθετε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολίτης που δεν φόραγε μάσκα σε αστυνομικούς: «Θα δείτε τι θα πάθετε» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.