ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολυτεχνείο: Αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου Γκίνη (vid)

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο υπό κατάληψη κτίριο Γκίνη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Πολυτεχνείο: Αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου Γκίνη (vid)

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο υπό κατάληψη κτίριο Γκίνη στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα Γκίνη στο Πολυτεχνείο, η οποία ήταν υπό κατάληψη και στο οποίο τις τελευταίες μέρες διέμεναν πρόσφυγες.

Περίπου 100 αλλοδαποί, κυρίως Αφρικανικής καταγωγής, εντοπίστηκαν και μεταφέρονται στο Αλλοδαπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Έκτακτο Δελτίο θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

Πρόκειται για αίθουσα πανεπιστημίου, στην οποία όμως απαγορευόταν η πρόσβαση στον οποιονδήποτε.

Υπενθυμίζεται πως οι συγκεκριμένοι μετανάστες διέμεναν στο υπό κατάληψη κτίριο στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια, το οποίο εκκενώθηκε το πρωί της 12ης Νοεμβρίου από την ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολυτεχνείο: Αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου Γκίνη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.