ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόρος: Το σπαρακτικό μήνυμα της κόρης του άτυχου πιλότου (pic & vid)

Πόρος: Τα αναπάντητα ερωτήματα είναι πολλά. Με τους εμπειρογνώμονες να αναζητούν τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου σε θαλάσσια περιοχή στον Πόρο.
Πόρος: Το σπαρακτικό μήνυμα της κόρης του άτυχου πιλότου (pic & vid)

Πόρος: Τα αναπάντητα ερωτήματα είναι πολλά. Με τους εμπειρογνώμονες να αναζητούν τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου σε θαλάσσια περιοχή στον Πόρο.

Νεκρός ανασύρθηκε ο πιλότος Νίκος Καρυστινός, αλλά και οι δύο επιβάτες.

Με ανάρτηση που έκανε σήμερα στην δική της σελίδα, μερικές ώρες μετά τον τραγικό χαμό του πατέρα της, η κόρη του Νίκου Καρυστινού, εκφράζει την θλίψη της για την τεράστια απώλεια του πατέρα της.

Το ποστ, που συνοδεύεται από φωτογραφία του πατέρα της, αναφέρει: «Σήμερα ξημερώνει η πιο εφιαλτική μέρα της ζωής μου… Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά… Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος.. Θα σ αγαπάω και θα είμαι υπερήφανη πάντα που ήσουν πατέρας μου.. Η πιο τυχερή κόρη στο κόσμο… Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου.. Καλό σου ταξίδι…».

Πόρος: Φως στην υπόθεση θα ρίξουν τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξάγει η Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων, τα οποία θα μεταβιβαστούν προς εκτίμηση και αξιολόγηση στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Το τραγικό δυστύχημα του Agusta A109C συνέβη περίπου στις 15:40 το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, για άγνωστο λόγο προσέκρουσε σε καλώδια της ΔΕΗ, ακολούθησε έκρηξη και μετά η συντριβή στη θάλασσα, με συνέπεια τον θάνατο του πιλότου και των δύο επιβατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελικόπτερο έπεσε στα ανοιχτά του Πόρου: Τρεις νεκροί (vid)

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, οι βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών ανέσυραν τις σορούς των δύο Ρώσων επιβατών αλλά και του Έλληνα χειριστή Νίκου Καρυστινού, που προερχόταν από την Πολεμική Αεροπορία. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που οι δύτες του Λιμενικού εντόπισαν μια «τσαλακωμένη» καμπίνα και τους έλικες του ελικοπτέρου.

Το ελικόπτερο ανήκει στην εταιρεία ifly, που εδρεύει στην Πάχη Μεγάρων, εκτελούσε πτήση αεροταξί και σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης που είχε κατατεθεί, ερχόταν από το Κρανίδι προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με ενδιάμεση στάση την περιοχή του Γαλατά για να παραλάβει τους δύο Ρώσους επιβάτες.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πόρος: Το σπαρακτικό μήνυμα της κόρης του άτυχου πιλότου (pic & vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.