ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόρτο Χέλι: Διέφυγε ο φερόμενος χειριστής του φουσκωτού

Πόρτο Χέλι: Ο απολογισμός της σύγκρουσης των δύο σκαφών είναι τραγικός, με δύο άνδρες νεκρούς και μία γυναίκα, η οποία φέρει σοβαρά τραύματα. Διέφυγε ο οδηγός του φουσκωτού.
Πόρτο Χέλι: Διέφυγε ο φερόμενος χειριστής του φουσκωτού

Πόρτο Χέλι: Ο απολογισμός της σύγκρουσης των δύο σκαφών είναι τραγικός, με δύο άνδρες νεκρούς και μία γυναίκα, η οποία φέρει σοβαρά τραύματα.

Το δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής κοντά στο Πόρτο Χέλι, με ένα φουσκωτό να εμβολίζει ένα βαρκάκι.

Το φουσκωτό, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαιναν 11  Γάλλοι (έξι ενήλικες, πέντε παιδιά) πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το βαρκάκι με αποτέλεσμα αυτό να βυθιστεί και να ανασυρθούν δύο νεκροί άνδρες ηλικίας 70 και 60 ετών και μια γυναίκα 60 ετών σοβαρά τραυματισμένη που επέβαιναν σε αυτό!

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι τα τρία άτομα που επέβαιναν στο βαρκάκι ήταν αδέρφια και μάλιστα ο ένας νεκρός με τη γυναίκα που χαροπαλεύει είναι δίδυμοι.

Διέφυγε ο χειριστής του φουσκωτού – Αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου

Το πρωί του Σαββάτου το Λιμενικό σε συνέχεια της ενημέρωσής του για το θανατηφόρο θαλάσσιο δυστύχημα έκανε γνωστό ότι στο πλαίσιο της προανάκρισης αναφορικά με το ναυτικό ατύχημα και σύμφωνα με μαρτυρίες των αλλοδαπών επιβαινόντων του φουσκωτού σκάφους, υπήρχε ακόμη ένας επιβαίνων (αλλοδαπός άνδρας) φερόμενος ως χειριστής του σκάφους, ο οποίος μετά την προσέγγιση του σκάφους στην ακτή, διέφυγε και έκτοτε αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου!

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Η σύγκρουση έγινε όταν μεγάλο φουσκωτό σκάφος με δύο πολύ ισχυρές μηχανές – στο οποίο όπως αναφέρθηκε από το Λιμενικό Σώμα επέβαιναν 11 Γάλλοι τουρίστες (πέντε ενήλικοι και πέντε παιδιά)- κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες συγκρούστηκε με μικρό πλαστικό σκάφος.

Το φουσκωτό (φέρει Βρετανική σημαία) στο οποίο επέβαιναν οι Γάλλοι έχει μήκος 12 μέτρα και φέρει δύο μηχανές 350 ίππων η κάθε μια.

Το φουσκωτό όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το βαρκάκι με αποτέλεσμα αυτό να βυθιστεί και να ανασυρθούν δύο νεκροί άνδρες και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη που επέβαιναν σε αυτό.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πόρτο Χέλι: Διέφυγε ο φερόμενος χειριστής του φουσκωτού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.