ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόρτο Χέλι: Κατηγορίες για διπλή ανθρωποκτονία εξ αμελείας στον χειριστή του φουσκωτού

Τι κατέθεσε ο 44χρονος Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου
Πόρτο Χέλι: Κατηγορίες για διπλή ανθρωποκτονία εξ αμελείας στον χειριστή του φουσκωτού

Κατηγορίες για διπλή ανθρωποκτονία εξ αμελείας, πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, η τελευταία κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, απήγγειλε η αντιεισαγγελέας στον Γάλλο χειριστή του ταχύπλοου στο Πόρτο Χέλι.

Ο 44χρονος χειριστής του φουσκωτού, που προκάλεσε την τραγωδία με τους δύο νεκρούς και τη μία σοβαρά τραυματία κοντά στο Πόρτο Χέλι το βράδυ της Παρασκευής, ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ο οποίος είχε υποβληθεί τις προηγούμενες σε αιματοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ εκείνες τις ώρες του δυστυχήματος, αλλά και για την εν γένει κατάστασή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύλληψη του δράστη από τις αρχές

Πόρτο Χέλι: Τι κατέθεσε ο Γάλλος χειριστής του φουσκωτού

Στην κατάθεσή του στην αντιεισαγγελέα, ο 44χρονος Γάλλος χειριστής του φουσκωτού επέμεινε ότι δεν έτρεχε όταν προκλήθηκε η τραγωδία, ενώ επανέλαβε και τον ισχυρισμό του ότι το αλιευτικό δεν είχε φωτισμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες καπετάνιων που επικαλείται η ΕΡΤ, τόσο τη συγκεκριμένα ημέρα όσο και σε άλλες περιπτώσεις ο 44χρονος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με το φουσκωτό.

Ο Γάλλος, θα κρατηθεί στο λιμεναρχείο Ναυπλίου έως το πρωί της Δευτέρας, όταν θα παρουσιαστεί εκ νέου στον ανακριτή.

 

 

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πόρτο Χέλι: Κατηγορίες για διπλή ανθρωποκτονία εξ αμελείας στον χειριστή του φουσκωτού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.