ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς να χάσεις 11 κιλά χωρίς να κάνεις τίποτα!

Και όμως υπάρχει τρόπο να αδυνατίσει κάποιος χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα.
Πώς να χάσεις 11 κιλά χωρίς να κάνεις τίποτα!

Πολύς είναι ο κόσμος που κάνει τεράστια προσπάθεια να χάσει κιλά, ωστόσο είτε η δίαιτα είτε η διατροφή δεν έχει το αποτέλεσμα που θέλει.

Μία έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό JAMA Internal Medicine, αναφέρει ότι υπάρχει μία συμβουλή που μπορείτε να ακολουθήσετε για να τα καταφέρετε.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα τονίζονται, για να χάσετε περισσότερες θερμίδες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοιμηθείτε περισσότερο.

Ναι καλά ακούσατε. Ένας επιπλέον ύπνος μέχρι δύο ώρες, μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στις προσπάθειες σας, αφού έχει κατά μέσο όρο απώλεια 270 θερμίδων.

Όλα αυτά έγιναν γνωστό όταν πραγματοποιήθηκε ένα τυχαίο πείραμα στο οποίο ενήλικες υπέρβαροι μετά από εντολή κοιμόντουσαν έξτρα δύο ώρες.

Αυτό πραγματοποιήθηκε για 15 μέρες και έτσι ήρθε μείωση των θερμίδων, ενώ παράλληλα είχαν και πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Μάλιστα οι επιστήμονες θέλησαν να δουν το πείραμα τους και τα αποτελέσματα του σε βάθος χρόνου και έτσι τονίζουν ότι η κατανάλωση 270 λιγότερων θερμίδων κάθε μέρα, θα φέρει απώλεια βάρους σε τρία χρόνια που θα φτάνει τα 11,7 κιλά.

Όχι και άσχημα αν το μόνο που πρέπει να κάνει είναι απλά να κοιμάσαι λίγο παραπάνω.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πώς να χάσεις 11 κιλά χωρίς να κάνεις τίποτα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.