Πως θα μπορείς να χωρίζεις το κινητό σου για επαγγελματική και προσωπική χρήση με ένα κουμπί!

Ένα κουμπί πλέον χρειάζεται για να χωρίζεις το κινητό σου για επαγγελματική και προσωπική χρήση!

Έτοιμη να λύσει τα χέρια σε όσους χρησιμοποιούν σε μεγάλο βαθμό στην καθημερινότητα το κινητό τους είναι η Google που πλέον δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να χωρίσουν το κινητό τηλέφωνο τους, σε επαγγελματική και προσωπική χρήση.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό θα γίνεται με εύκολο και απλό τρόπο μέσω του εργαλείου Work Profile Tool για το Android που θα επιτρέπει με μια μόνο κίνηση να αποκρύπτονται όλες οι εφαρμογές και οι δραστηριότητες που αφορούν την επαγγελματική χρήση του κινητού.

Το νέο εργαλείο το οποίο παρουσίασε πρόσφατα η Google θα είναι διαθέσιμο προς χρήση από το νέο έτος σε όσες εταιρείες διαχειρίζονται Android συσκευές όμως πολύ σύντομα αναμένεται να είναι στη διάθεση όλων των smartphones.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Google, το Work Profile Tool θα παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια πρόσβασης σε όσους χρησιμοποιούν την συσκευή τους για επαγγελματική χρήση ενώ παράλληλα θα τους δίνει την δυνατότητα να απενεργοποιήσουν τα πάντα που αφορούν την εργασία τους, με την επιλογή ενός κουμπιού.

 

#Tags: