ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πότε ανοίγουν ΙΚΕΑ, Jumbo- Τι ισχύει με Public, Πλαίσιο και Κωτσόβολο

Διαβάστε αναλυτικά πως λειτουργούν οι παραπάνω αλυσίδες λιανεμπορίου
Πότε ανοίγουν ΙΚΕΑ, Jumbo- Τι ισχύει με Public, Πλαίσιο και Κωτσόβολο

Από τη Δευτέρα (4/5) άνοιξαν το πρώτο κύμα καταστημάτων λιανεμπορίου, ενώ άλλα ετοιμάζονται (IKEA, Jumbo) να επανέλθουν από τις 11 Μαΐου.

Τα IKEA ανοίγουν στις 11 Μαΐου.

«Λαμβάνουμε υπόψη όλα τα απαραίτητα μέτρα για να τηρήσουμε τους κανόνες υγιεινής, σε όλους τους τομείς και να σας υποδεχτούμε ξανά στα Καταστήματα και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών μας από Δευτέρα 11 Μαΐου» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός-Beach bar: Πως να ανοίξουν;

Πότε ανοίγουν τα Jumbo

Στο μεταξύ και τα Jumbo είναι στις επιχειρήσεις που αναμένεται να ανοίξουν στις 11 Μαΐου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του καταστήματος στο Facebook, ανοίγουν επίσημα στις 11/05, με ωράριο 10:00 με 21:00.

Ποια καταστήματα Jumbo θα μείνουν κλειστά

Ωστόσο κλειστά θα παραμείνουν αυτά που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα και συγκεκριμένα τα εξής καταστήματα:

Σπάτα (Smart Park), Ίλιον (Escape Center), Πάτρα (Veso Mare), Μαρούσι Avenue

Υπενθυμίζεται ότι τα εμπορικά κέντρα προγραμματίζεται να ανοίξουν την 1η Ιουνίου.

Public

Τα Public άνοιξαν σήμερα αλλά εξυπηρετούν συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως βιβλία, ηλεκτρονικά, κινητά, γραφική ύλη, κομπιούτερ, αξεσουάρ τηλεφωνίας και άλλα.

Πλαίσιο

Από 4/5 ανοίγουμε όλα μας τα καταστήματα εκτός του Μall και του Athens Heart με ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-21:00 & Σάββατο 10:00-20:00. Mάθε τι μέτρα ασφαλείας πήρε η εταιρία, τι πρέπει να ξέρει κάθε επισκέπτης και ποια προϊόντα είναι εμπορεύσιμα μέχρι τις νέες ανακοινώσεις.

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Επιστρέφουμε τη Δευτέρα 04/05! Στα καταστήματά μας έχουν ληφθεί κατ’ ελάχιστον όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από τις αρχές για την ασφαλή περιήγηση και εξυπηρέτησή σας. Στην είσοδο των καταστημάτων δίνονται κάρτες εισόδου για ελεγχόμενη ροή των επισκεπτών, τηρείται κατ’ ελάχιστον απόσταση 2μ, αντισηπτικά υγρά βρίσκονται σε διάφορα σημεία εντός των καταστημάτων, έχουν τοποθετηθεί Plexiglass στα ταμεία και στους χώρους service & παραλαβής εμπορευμάτων ενώ μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας ανέπαφα με χρήση κάρτας με την υπηρεσία Pay Express και να λάβετε την απόδειξή σας με sms. Επιπλέον, οι χώροι καθαρίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Σας παρακαλούμε με τη σειρά μας να τηρείτε αυστηρά τα μέτρα ατομικής ευθύνης και υγιεινής και προτείνουμε να εισέρχεστε με μάσκα στα καταστήματά μας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πότε ανοίγουν ΙΚΕΑ, Jumbo- Τι ισχύει με Public, Πλαίσιο και Κωτσόβολο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.