ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πότε θα μπαίνει σε καραντίνα ένα ολόκληρο νησί

Καραντίνα: Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Χαράλαμπος Γώγος, αναφέρθηκε στα σχέδια της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα. Στόχος είναι, όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, να υπάρξουν συνεργασίες ανάμεσα σε νησιά και νοσοκομεία αναφοράς της ηπειρωτικής Ελλάδας, για να υποδεχθούν τυχόν κρούσματα καθώς και να υπάρχει ένας γιατρός...
Πότε θα μπαίνει σε καραντίνα ένα ολόκληρο νησί

Καραντίνα: Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Χαράλαμπος Γώγος, αναφέρθηκε στα σχέδια της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Στόχος είναι, όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, να υπάρξουν συνεργασίες ανάμεσα σε νησιά και νοσοκομεία αναφοράς της ηπειρωτικής Ελλάδας, για να υποδεχθούν τυχόν κρούσματα καθώς και να υπάρχει ένας γιατρός σε κάθε μονάδα (σ.σ. ξενοδοχείο) άνω των 50 ατόμων.

Αρχικά, ανάλογα με τα κρούσματα θα μπαίνουν σε καραντίνα από ένα έως και περισσότερα ξενοδοχεία, ενώ το τελευταίο στάδιο του σχεδίου της επιτροπής του υπουργείου Υγείας προβλέπει ακόμα και τοπικό lockdown, δηλαδή να τίθεται ένα ολόκληρο νησί σε καραντίνα, αν ξεφύγει ο αριθμός των κρουσμάτων.

Σύμφωνα με τον κ. καθηγητή το συγκεκριμένο σενάριο φαντάζει πολύ μακρινό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πότε θα μπαίνει σε καραντίνα ένα ολόκληρο νησί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.